View Single Post
Vechi 06.04.2010, 10:39:57
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nede_mar Vezi mesajul
Multumesc mult, pentru tot ce mi-ai spus, eu am facut si fac tot ce imi zici tu, sfestanie in casa fac mereu, dau cu tamaie aproape in fiecare seara, merg la slujbe, ma impartasesc si spovedesc, si citesc in fiecare seara rugaciuni si acatiste, dar de doi ani nu se schimba nimic. Este adevarat ca am si gresit in perioada asta, desi banuiam cine vine la mine cu lucruri necurate, am continuat sa primesc persoana respectiva, dar sper ca bunul Dumnezeu sa aiba grija de mine si sa ma apere asa cum ma aparat si pana acum. Multumesc mult.
Problema este ca de multe ori cautam cauzele problemelor in exterior,uitand sa privim in interiorul nostru.
Chiar presupunand ca o contributie o au si niste vraji,totusi,ele nu au efect decat asupra celora care nu traiesc cu adevarat in lumina.Mai pe sleau,se prind acolo unde este terenul propice pentru asta.
Daca omul respectiv isi schimba cu adevarat conduita,felul de a fi si simti,ridicandu-se spiritual,atunci aceste asa zise vraji vor inceta sa mai aiba efect.
Ca si concluzie,degeaba luptam cu ce vine din afara,daca inlauntrul nostru refuzam sa schimbam ceva si traim in aceleasi pacate.
PS:Iti mai spun un secret:roaga-te pentru cei care crezi ca te-au legat astfel,gandeste-te cu iubire la ei si cere-le iertare in sufletul tau pentru orice le-ai fi gresit vreodata.

Last edited by heaven; 20.04.2010 at 19:50:11.
Reply With Quote