Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Ce urmeaza sa spun nu este banc luat de pe Internet. Vine intr-o zi la el un cuplu pentru spovedania dinainte de casatorie. El e politist si ea prostituata. S-au cunoscut la strada, s-au placut, s-au hotarat sa faca nunta. Dupa ce au marturisit toate acestea, ei i-au spus preotului ca se castiga bine din meseria asta, asa ca au hotarat ca ea sa presteze in continuare in specializarea aleasa.
|
Pe scurt, eu nu le'as da binecuvantare.
Daca s'ar iubi cu adevarat, ei nu ar putea pune asemenea conditii, iar daca nu se iubesc, ce sa caute la Sfanta Taina a Cununiei ?!
Citat:
În prealabil postat de heaven
Aici este altceva...este trist ca femeia respectiva alege sa practice in continuare asa ceva,iar barbatul,de dragul banilor o lasa. Din punctul meu de vedere aceasta nu este iubire,ci eventual patima amestecata cu multe alte lucruri urate.
|
Asa este. Nu am mai auzit nici eu pana acum asa ceva.
Cu Nunta nu ne jucam, nici nu "iesim la o plimbare". Este nevoie de o iubire cat mai matura, din partea amandorura.