View Single Post
Vechi 06.04.2010, 11:49:25
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Ce urmeaza sa spun nu este banc luat de pe Internet. Vine intr-o zi la el un cuplu pentru spovedania dinainte de casatorie. El e politist si ea prostituata. S-au cunoscut la strada, s-au placut, s-au hotarat sa faca nunta. Dupa ce au marturisit toate acestea, ei i-au spus preotului ca se castiga bine din meseria asta, asa ca au hotarat ca ea sa presteze in continuare in specializarea aleasa.
Pe scurt, eu nu le'as da binecuvantare.
Daca s'ar iubi cu adevarat, ei nu ar putea pune asemenea conditii, iar daca nu se iubesc, ce sa caute la Sfanta Taina a Cununiei ?!

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Aici este altceva...este trist ca femeia respectiva alege sa practice in continuare asa ceva,iar barbatul,de dragul banilor o lasa. Din punctul meu de vedere aceasta nu este iubire,ci eventual patima amestecata cu multe alte lucruri urate.
Asa este. Nu am mai auzit nici eu pana acum asa ceva.
Cu Nunta nu ne jucam, nici nu "iesim la o plimbare". Este nevoie de o iubire cat mai matura, din partea amandorura.

Reply With Quote