Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 09.04.2007, 20:48:04
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Slujba SFANTULUI MASLU este cat se poate de canonica,este chiar una dintre cele mai canonice si Mari 7Sfinte Taine,mai ales pt.salvarea sufletelor .Stii cum a fost,si de Mantuitorul s-au lepadat,doar nu crezi ca firea umana este fara de pacat.Toti suntem pacatosi,unii mai mult iar altii mai putin.Eu sunt mai mult decat tine pt.ca am vazut prea multe si, de fapt si din pacate,nu am fapte vrednice de mantuire.Sa stii ca si eu am pacatuit la inceput in privinta Parintelui,comentand aiurea pe marginea subiectului,dar mie mi-a dat Dumnezeu sa vad cazuri reale,fara nicio mascarada sau vreun circ,fara nicio prefacatorie,regizare,fara spectacol,cum sustin altii care nu au vazut,tocmai acestia comenteaza,din pacate.Stii cum este,decat sa cada mai multi,a fost de preferat pt.unii sa cada decat un cap de acuzare,nu si ceilalti implicati in acest caz.Cert este ca nu a vrut sa omoare pe nimeni dar,uite unde duce curajul,poate exagerat si inconstient in lupta de unul singur cu fortele intunericului.In astfel de cazuri este nevoie de mai multi rugatori pt.ca cel rau nu trebuie subestimat decat prin unire in credinta si rugaciune combinata cu Smerenia adevarata si sincera, adica ascultare de superiori sau Inaltii prelati sau inaltele fete bisericesti.De aceea sunt de acord cu nr.de2 pana la 7Sfinti Parinti.