Subiect: intamplari
View Single Post
Vechi 09.04.2007, 23:46:28
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Eu am fost un tip foarte pofticios cind era vorba de ale guri.Numai cu gindul la un fel de mincare,deja aveam arsuri si trebuia sa-mi satisfac pofta. Nu am tinut post niciodata cu toate ca eram si sint un crestin convins. Dintr-o data,asta cam cu doua saptamini, am decis sa incerc sa tin post miercurea si vinerea.Cei din familie au fost cam sceptici.Am reusit cu brio sa-mi infrinez poftele. In aceasta saptamina mi-am propus ca pina de sfintele sarbatori de CRACIUN sa tin post.Repet ca nu am putut niciodata sa-mi opresc poftele culinare. Astazi JOI, a fost ultima zi de serviciu.S-a organizat de catre cei de acolo o festivitate foarte mare de sfirsit de an , cu fripturi de oaie,porc,pui,cirnati si cele mai diverse bauturi. A trebuit ca angajat sa particip. Tot timpul am spus in gind de multe ori: DOAMNE ISUSE HRISTOASE FIUL LUI DUMNEZEU MILUIESTE MA PACATOSUL DE MINE. Atitudinea mea a fost uluitoare.Am rezistat. Nici macar parca nu am simtit mirosul de friptura. Nu am avut nici un fel de pofte. Am rezistat . Parca am fost altul. Pentru mine cel putin este un fapt incredibil. VA IUBESC PE TOTI. DUMNEZEU sa ne lumineze calea !
Daca ai reusit sa te abtii de la asa mese imbelsugate si pline de ispite gastronomice eu sunt de parere ca ai facut un progress, aceasta fiind rezultatul rugaciunii tale catre Dumnezeu. De exemplu eu daca vad gratar de pui sau mititei si imi este foame nu cred ca rezist unei astfel de mese. Si cand ma gandesc cat de greu este sa te abtii de la astfel de gustari, ma mir ca tu ai putut in pofida faptului ca inainte iti era imposibil sa te infranezi de la pofte.
Reply With Quote