View Single Post
Vechi 06.04.2010, 20:18:40
vasalie
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s Vezi mesajul
E absurd ceea ce spui. Duhul Sfânt a lucrat în Biserică prin sfinții lui Dumnezeu și după anii 50-60 când a scris Pavel epistolele către Corinteni și Tesaloniceni.
Ioan 16.13 "Iar când va veni Acela, Duhul Adevărului, vă va călăuzi la tot adevărul; căci nu va vorbi de la Sine, ci toate câte va auzi va vorbi și cele viitoare vă va vesti."
Ovidiule, nu Duhul lui Dumnezeu este vinovat pentru invataturile si practicile pagane intrate in biserica (si de care nu vreti sa scapati). Domnul Iisus Hristos ne spune ce ne va invata Duhul Sfant:

"Cînd va veni Mîngîietorul, pe care-L voi trimite de la Tatãl, adicã Duhul adevãrului, care purcede de la Tatãl, El va mãrturisi despre Mine." (Ioan 15:26)

"Dar Mîngîietorul, adicã Duhul Sfînt, pe care-L va trimite Tatãl, în Numele Meu, vã va învãta toate lucrurile, si vã va aduce aminte de tot ce v-am spus Eu" (Ioan 14:26)

Duhul Sfant ne ajuta sa intelegem ce ne-a invatat si poruncit Mantuitorul. Nu are nimic de a face cu ritualurile, traditiile si invataturile despre care Mantuitorul si Sfintii Sai Apostoli nici macar nu au pomenit sau chiar le-au combatut.
Reply With Quote