Citat:
Īn prealabil postat de RELUCU
Prietene ben-gal
Sf evanghelisti contemporani si martori oculari la implinirea revelatiei in hristos
|
Marcu a fost primul evanghelist si a scris la 70 e.n. Trecusera 44 de ani de la crucuficare [cred ca Iisus s-a nascut in anul 7 i.e.n. si daca a murit la 33 de ani, atunci asta a fost in anul 26 e.n.]. Daca Marcu a fost acolo era in landou sau la gradinita.
Citat:
Daca anumite pasaje din Sf Scriptura pot fi interpretate dupa "mofturi" personale, sa ramanem totusi corecti macar unde nu exista echivoc.
Cel putin din respect pentru Adevar !
Nu numai ca Sf Evanghelisti au fost contemporani Mantuitorului Hristos, mai mult, Sf Evanghelist Ioan si Sf Evanghelist Matei, au fost MARTORI OCULARI, au fost printre cei 12 Apostoli care l-au insotit pretutindeni pe Iisus Hristos !
|
Unul din ei, nu tin minte care, a scris la 130 e.n. Daca Marcu a fost martor punc fiind, ceilalti departe de asta.
Citat:
Ceilalti 2 Evanghelisti, Luca si Marcu, au fost de asemenea martori oculari in timpul propovaduirii Evangheliei lui Hristos de catre Sf Apostoli Petru si Pavel.
Din invatatura Acestora au scris Ei Sf Evanghelii !
Nimeni nu va impune o schimbare a convingerilor religioase, dar incercati macar sa abordati cu un minim de respect Adevarul despre Sf Scriptura a crestinilor.
Pe ce temei afirmati ca Sf Evanghelisi nu au trait pe vremea lui Iisus Hristos !?
Incercati o distantare de minciuna cotidiana a celor care nu l-au primit pe Hristos.
Minciuna grava si repetata este o patima urata de Dumnezeu.
.
|
Am mai mult decit
un minim de respect, alminteri ma dadeam jignit in numele BIBLIEI. Uite ce e. Vad ca sunteti pasionat si cred ca am intrat in ceva care apartine altora. Un fel de muzeu cu multe portelanuri delicate, asa ca opresc aici raspunsul. Un lucru doar. Nu cunoasteti datele si asta-i cam tot [Ioan din cei 12 nu era evanghelistul de mai tarziu].