View Single Post
Vechi 10.04.2007, 07:14:04
vlad79 vlad79 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 06.04.2007
Implicit

OK sa zicem ca asa o fi.
Acum alta, cum ramane cu fondul genetic (ca tot ii spune Teologie si Stiinta la forum). La inceputuri au fost numai Adam si Eva ei au avut copii dar apoi copii lor cu cine s-au casatorit? Ceilalti din tara Nod au aparut cam convenabil ca altfel se inmulteau intre ei.
Din cate stiu eu ca sa poata fi o evolutie fondul genetic trebuie sa fie destul de insemnat. Nu poti sa ai o mana de oameni care se "inmultesc" intre ei pentru ca la un moment dat apar mutatii genetice, bolile care "slabesc" ADN-ul si intr-un final incetezi sa mai existi.
OK sa zicem ca la inceputuri erau mai multi oameni, de unde or fi aparut nu se stie. Dar apoi la potopul lui Noe, acolo din cate stiu pe arca lui Noe au fost chiar o mana de oameni, restul au pierit in potop. Acelasi lucru si pentru animale. Oamenii sa zicem ca ar putea sa scape cumva, nu vad cum, de problema fondului genetic. Dar animalele erau cate doua din fiecare deci cum de au reusit sa se inmulteasca si sa supravietuiasca. Pana acuma nu mai trebuiau sa existe animale. Vezi exemplul tigrului tasmanian.
Intrebarea mea e: cum de mai existam noi ca si omenire?
Reply With Quote