View Single Post
Vechi 07.04.2010, 08:42:48
emiliulia emiliulia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2009
Locație: dorohoi,strada transilvaniei numarul 11
Religia: Ortodox
Implicit Un suflet atat de bun.......

Vreau sa multumesc din inima doamnei sau domnului anonim care din nou a fost alaturi de noi si acum asa cum a fost din prima clipa cand nea citit povestea noastra cu siguranta ca Dumnezeu a facut un om bun si cu inima mare din aceasta persoana care care pentru noi este ca si un parinte care isi ajuta copii la necaz ,am primit sa stiti ce neati trimis si va multumim din inima cu acest dar va merge iulia la moldova sasi poata lua documentele necesare pentru a o da la scoala pe fetita de indata ce va veni voi incerca din rasputeri sa caut sa fac poze atat documentelor care le va scoate cat si biletul de tren care il va plati speram in ajutorul lui Dumnezeu sa avem sanatate si putere sa poata chiar maine pleca cu trenul de 16 si 10 promit ca de indata ce va veni voi face aceste poze documenteleor sile voi pune sa le puteti vedea ,avand in vedere cat am fost de calcati noi cat si copii nostri dumneavoastra sunteti alaturi de noi ,mereu va voi pune in rugaciuni si acatiste din toata inima ma rog pentru dumneavoastra chiar daca nu va cunosc cat si iuliana ,cat pentru Domnul Aurel care il pun mereu pe acatiste intru pomenirea lui ca pentru tatal iulie si socrul meu care nu a avut o viata linistita dar atat cat tinem la a noastra familie tinem la toti care ne sunt prieteni voireveni cu acele poze si va dorim din suflet sanatate si Dumnezeu si Maica Domnului cu Tatal ceresc sa vegheze asupra dumneavoastra cu toti cei dragi si asupra tuturor din viata dumneavoastra deasemeni va dorim la toti ,Doamne ajuta .
Reply With Quote