View Single Post
Vechi 07.04.2010, 12:25:09
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de hmiron Vezi mesajul
Eu as zice ca daca raspunsurile sunt adevarate, se defaimeaza pe ei insisi.De ce? Uite ca dupa raspunsurile date se pare ca intrebarea are rost. Intr-o tara democratica cetatenii ar trebui sa stie ca nu e normal sa faci puscarie pentru ca critici.

Care e sensul clar al intrebarii, ma rog?

Sondajul a pus aceasta problema, iar din rezultate se pare ca ar fi trebuit sa ne-o punem cu totii mai demult.

Ce frumos, nu? Ii luam in considerare ca sa ne iasa procentul de 80% crestini, dar nu-i luam in calcul cand rezultatele unui sondaj nu ne convin. Curat murdar.

Vezi mai sus.

Se fac periodic sondaje din astea, atat cat priveste intentia de vot in cazul de alegeri, cat si pe teme de importanta nationala.

Parintele n-a initiat inca nimic, a strans doar semnaturi de trimis la Cotroceni. Presedintele poate sa initieze acel referendum si numai daca el doreste. In acelasi timp referendumul respectiv poate sa fie si validat de populatie, guvernul nu va fi sub nici o obligatie sa ia masurile dorite.
Noi nu suntem o tara fundamentalista sa avem asemenea conceptii.
Nici macar nu am incredere in rezultat ,daca este real.
Din pacate in Romania e multa ignoranta ,tinerii ,cel putin 80 la suta n-au interes pentru credinta ,si multi se declara atei.
Daca ii judeci pe cei care au fost pentru pedeapsa cu inchisoarea pentru necredinta ,judeci pe cei de langa tine ,tot omul care nu stie nici macar ce inseamna sa fii credincios ortodox.
Nu stiu daca parintele Iustin a initiat acest posibil referendum ,dar stiu ca o data ce s-au strans semnaturi era normal sa se dea curs cererilor a un milion de romani.
In schimb nu am semnat pentru parlament unicameral si am constatat ca se face referendum.
Reply With Quote