View Single Post
Vechi 07.04.2010, 15:14:55
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit continuare, da s-a documentat... sărmana

Citat:

Citat:
Deci nu e demersul vostru toatal ridicol? Pe cine vreți să păcăliți cu cauza voastră nobilă plină de nonsens? […]

Demersul nostru este perfect legitim. Ne-am spus părerea și atât. Nu vrem să păcălim pe nimeni, fiecare cititor de pe Forum va judeca singur după propriile raționamente. Dar ca să judece corect trebuie mai întâi să fie bine informat. Noi asta facem: scoatem la iveală “tainele” pe care pucioșii se străduiesc să le ascundă.
Sunteți așa legitime exact ca și emanații ieșiți din spuma de cafia făcută pe zaț și ca țigările carpați, care, ca să știm noi ce s-a petrecut în ultimii 20 de ani, ne-au informat ei corect, adică ei ne-au informat pe noi bine, bine de tot.

Adică ziceți că scoateți voi la iveală tainele ce reies din texte, tainele ce rezultă, arătând ce se ascunde sub mască, în suflet, în viața lor, păi nu ați reușit să arătați decât ce se ascunde în sufletul vostru... și nu se ascunde decât multă naivitate copilărească și grozăveală mentalistă credulă că se vede că v-a păcălit nenia cu eretele de pe umărul drept, v-a păcălit că pisikaa lui o să vă învețe să cădeți mereu în picioare sau că o să puteți merge pe acoperișuri sau garduri fără să vă pierdeți echilibrul... dar v-am tot spus că vă plâng ca pe două surori rătăcite printre grijile lui tanti grijania... și mi-e foarte clar că nu pricepeți ce faceți... că altfel m-ați crede și pe mine păcătosul darmite pe prooroci sau pe Cuvântul lui Dumnezeu.

Dar atunci pentru ce nu mă ascultați ca să vă astâmpărați, că doar eu pricep ce capcană luați și să mă credeți că proorocii sunt prooroci și nu eu marele păcătos mirean din poBOR care îi cred pe prooroci și pe Dumnezeu, ca să încercați să vă opriți și să vă scuturați de nărav și apoi să credeți neândoielnic că nu ei mint ci noi, noi păcătoșii fiindcă ne credem vrednici și ne socotim drepți... neprimind pe prooroci.

Dacă v-ar păsa de voi a-ți da dreptate dreptății fiindcă eu o văd și văd că voi n-o dați, ci voi dați zeciuială numai din bărar și ismă și pătrunjeg iar dreptatea ați lăsat-o la câini și la porci ca s-o facă ei, iar voi avocățind pervers după cărțile perverse ale cezarului pentru care vă osteniți în zadar.

Deci întoarceți-vă la dreapta-mprejur! Și singure o să aflați și n-o să mai regretați ajungând în depresie și angoasă, că doar nu vă e clar că de la păcate vă vine entuziasmul ăsta demascant de parcă descoperiți voi mereu aberica, ..., dar nu e aberica, ci e rodul pe care vi l-a rodit pisikaa și l-a acoperit cu nisisip, galben așa frumos ca aurul, sau din ăla alb, alb, așa ca varul, așa cum dădeau activiștii primăvara pe toate bordurile și pomii cu var, mormintele lor moderne, ca să semene la culoare toate cu fumul de țigară carpați, și uite așa aveam și noi revoluția aia a noastră, patrihotică, continuă, așa ca niște adevărați revoluționari pururea nemulțumiți. Haarashow?
Citat:

Citat:

Deci cine sunteți voi lingvistelor care faceți atâta circ pe tema Cuvântului lui Dumnezeu? […] grijania... grijania de grija altuia...
Deci draga mea, nu ți se pare absurd și nu ți se pare că e nonsens ca să vă dați în același timp avocatele lui Dumnezeu, psihiatre dar și lingviste sau chiar să fiți și proorocițe căci iată că vi se pare că știți tot ce rezultă din texte, care sunt motivele modificărilor, și ce intenții au avut cei ce le-au operat dar știți chiar faptul că lelica Maria era proorocița Domnului când poate că era a sfintei Verginca așa cum Aaron era proorocul lui Moise. Deci tot Domnul era Cel ce vorbea, prin unul, prin doi, sau prin o sută așa ca în telefonul fără fir.
Nu suntem proorocițe. Noi nu proorocim nimic, ci spunem și altora ceea ce ni se pare că vedem și că știm. Apoi, fiecare judecă singur ceea ce înțelege. Nu știm motivele modificărilor, dar le presupunem. Presupunem că au fost neapărat niște motive, îndată ce modificările sunt sistematice, organizate, masive și orientate unui aceluiași scop. Nu am afirmat că în mod obligatoriu “faptul că lelica Maria era proorocița Domnului”, ci că ar fi trebuit să fie, în logica în care vorbitorii în limbi de la Pucioasa se consideră unii pe alții prooroci.
Analogia făcută de tine, cu Moise și Aaron, nu ai dus-o până la capăt. Despre ei, Scriptura zice:
Răspuns-a Domnul lui Moise și i-a zis: "Iată, Eu fac din tine un dumnezeu pentru Faraon, iar Aaron, fratele tău, îți va fi prooroc.(Ieșirea 7,1)
Dacă ții morțiș să faci o paralelă cu Verginica Tudorache și Maria Tudorache, trebuie să ții cont și de faptul că Moise era viu atunci când vorbea prin Aaron, iar Verginica era moartă atunci când vorbea prin Maria. Deci, înseamnă că Verginica era un dumnezeu pentru Pucioși, dar un dumnezeu mort, fără trup, care vorbea doar prin spiritul lui, în ședințele de spiritism de la Maluri, de la Pucioasa și de la Glodeni. Or, Hristos-Dumnezeu Cel mort și înviat nu S-a mai despărțit de trup de atunci când a înviat și nu se va despărți în veac. Așa cum S-a înălțat la ceruri, tot astfel îl vom vedea (vezi Faptele Ap., 1,11)
Dar Moise care vorbea cu Hristos alături de Ilie de a zis Petru: ''Doamne bine ne este nouă aici pe munte, să facem trei colibe, una lui Moise, una lui Ilie și una Ție...'' (foarte important ce substituie cele trei puncte), și acolo, în vedenie, poate că nici Moise nu mai era un Dumnezeu pentru Aaron și pentru faraon din moment ce murise cu mii de ani înainte de nimeni nu-i aflase nici pâna astăzi mormântul.
Deci capătul analogiei era mai încolo pe undeva, am înlocuit cu ''...'', dar iată că voi nu sunteți proorocițe. Bine că măcar recunoașteți, tot e ceva, deși din ce ați susținut până acum aș fi putut băga mâna în foi că voi proorociți viceversa decât proorocesc proorocii, zicând mereu că defapt așa trebuiesc crezute toate proorociile de la Adam... cum le măsluiți voi...

Dar nu vă speriați, sigur nu v-am crezut, deci nu mi-ați greșit mie cu nimic răstălmăcind scripturile de ochii gLumii... spre a voastră pierzare, de aceea m-am și speriat, nu pentru mine sau alții, ci că vă vedeam cum vă aruncați în pâranoe riguros alarmantă plină de sclifoșenii cinic miștocărite cu isterice simțiri pentru cei afectați așa ca o mămică ce-și supune copilașii să asculte pe nenia. Deci de voi mi-era milă și de aia am spart sirena lui roaită ce schieuna ca trasă de păr sub mâna voastră de artiste... că voi sunteți defapt niște artiste, niște scriitoare de efect.
Citat:

Citat:
Iar vedenii și glasuri și tot felul de ciudățenii pot fi și de la draci […]

Uite că mai avem și puncte comune!
Comune dar viceversa vicentoarsa viceglobul pământesc... Exact așa de comune cum e coma adică iată că suntem de toată comuniunea, că altfel de unde să vină punctele astea comune?

Last edited by vsovivi; 07.04.2010 at 15:31:06.