View Single Post
Vechi 07.04.2010, 16:56:54
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:

Citat:
-de ce nu ați vrut să credeți ca să vă mântuiți ci ați vrut doar să vă mândriți?

Nu putem crede simultan și în Dumnezeu, și în Mamona. De aceea nici n-am vrut să credem decât în Dumnezeu, ca să ne mântuim. Dacă ne-am mândrit cumva cu Dumnezeul strămoșilor, avem prilej de îndreptare.

Citat:
Iar când aflați răspunsul mergeți voi la psiholog și la psihiatru , la avocați și la lingviști iar noi o să merge și o să ne rugăm de Dumnezeu și de duhovnic.

Fiecare merge pe drumul lui, iar noi știm unde mergem. Când mergi la duhovnic ca să te rogi de el să te scape, nu uita să-i spui și că te-ai făcut advocatul neplătit dar îndârjit al sectei de la Pucioasa.
Păi Mamona este dumnezeii de plumb ai câștigului necinstit, al câștigului viclean, că la ăla se închina Iscarioteanul junior, și dacă voi ziceți foarte frumos așa cum ne-a învățat Hristos că nu se poate să slujim la doi stăpâni, că simultan nu poți trage și cia și hăis fiindcă ori vezi ce ia ori vezi ce vhăiîs, și deci atunci de ce vreți să câștigați voi procesul altora trișând?

Și chiar arătându-vă doar de ochii gLumii că aveți drept stăpân nu pe prooroci ci pe strămoși? Chiar așa? Păi dacă i-ați avea pe daci de strămoși, atunci să știți că ei i-au primit pe prooroci și pe trimișii Domnului și Casca lui Menumorout stă mărturie, iar dacă pe romanii de la Roma îi aveți drept strămoși atunci romanii au venit să facă drumuri pietruite, așa ca în tot imperiul, ca să aibă pe unde să umble proorocii și sfinții și credincioșii, și cetăți întărite și orașe unde să cuvinteze proorocii Domnului toate proorociile Sale, deci ei i-au slujit încă de pe vremea lui Constantin cel Mare, iar dacă ați avea pe strămoșii de mai aproape drept strămoși, atunci ați vedea deslușit cum ei împreună cu toții au răbdat toată floarea cea vestită a întregului apus, sau răsărit sau miazăzi sau miazănoapte mii de ani și nu s-au urcat cu bocancii în capul nimănui ca să-i tiranizeze, și nici pe capul fraților ca să ne ciondănim între noi cum e acuma... deci voi pe cine ați răbdat dacă pe proorocii frați nu-i răbdați, și cine vă sunt vouă strămoșii dacă dacii și romanii nu au făcut faptele voastre?

Nu vă mai chinuiți ci hai să vă spun ''eu vouă'' cam cum stă treaba cu voi:

S-au adunat odată un fricos, un nebun, un prost, un om rău și un popândău și a tunat și au zis ei că se duc la un frate prooroc să se mire fiindcă auziseră că tocmai trece acel frate prooroc prin satul lor, și ce credeți voi că a ieșit?

A ieșit ... păi a ieșit din găoce așa ... așa... ceva... cu niște ochișori buni de tot!
Doar că avea și cocodiță.

Iar eu băcătosul nu m-am făcut avocat pe aici ori pe dincolo ci poate că așa am ieșit până la urmă din rahat un fel de advocat, dar știi ce e cel mai stupid în ochii mei? Că îmi pare că sunt avocatul vostru ca să nu vă pape gLupul gLumiei cu colț de arginți. Că mă rog iară-și pentru voi ca să nu vă ia apa sâmbetei să vă ducă cu iahtul, că parcă v-ați liniștit de la tangaj... și mă rog să nu mai numiți voi sectă pe singurul Dumnezeu Adevărat care nu poate fi tocmai El sectă așa cum ziceți voi ci iată că toată gLumea e sectă și voi încă n-ați aflat ci dănțuiți ca apucate de ... un duh necurat.

Și cum crezi dumneata: El are nevoie să fie apărat sau eu am nevoie ca să mă apere El în toate instanțele posibile și imposibile... de diferite niveluri și de pe diferite niveluri ca să le niveleze? Cum crezi tu, că o să mă scape pe mine omul cu ciocciocănelul?... și cu perperuca albibinoasă? Sau poate crezi că o să mă scape vre-un ninjalău aruncând el cu o fumigenă și tăind dintr-un foc gâtul balaurelui cu coarne ce cresc cu sabia lui din oțel din ăla bătut bine pe tocilă, după ce în prealabil l-a chiorât cu un suraken la ochișorul ăla compus? Păi da, așa o să mă scape ăștia doi pe mine exact cum a scăpat de griji Nelu furnicelu' de griji pe Nelu elefănțelul care îl călcase din greșală și și-a cerut scuze apoi, iar Nelu furnicelu' a zis: -nu-i nimic, nu te amărtâ că m-ai călcat, se putea întâmpla și invers. Ei erau mari prieteni. Așa și noi.

Deci să ne ierte Domnul.

Last edited by vsovivi; 07.04.2010 at 17:28:28.