Citat:
În prealabil postat de heaven
Oare scarba de semeni este un atribut al iubirii crestinesti?Sau este mai mult o caracteristica a unei defensive ce apartine unei persoane care nu are suficienta incredere in ea si considera ca prin posesie va dobandi siguranta dupa care atat tanjeste?Mai gandeste-te...
Cel de langa noi nu este o proprietate,iar iubirea este ceva liber,ce nu are nevoie sa fie constrans pentru a exista langa noi.
Crezi ca daca cineva a mai cunoscut si alte femei anterior casatoriei,asta il face musai depravat,incapabil de a iubi sau a fi cinstit?
De unde stii ca nu si-a trait si el ca fiecare propriile dezamagiri si experiente de viata,crezand de fiecare data ca respectiva este aleasa?Daca lucrurile nu au mers intre ei,oare ti se parea firesc cu indiferent ce pret sa ramana impreuna?
Cuvintele tale izvorasc din nesiguranta si teama,iar teama este opusul iubirii.
Cel mai bine este sa ramanem intr-un echilibru si sa ne ferim sa judecam astfel pe cei din jur pentru ca numai bunul Dumnezeu stie ce a fost si este in inima fiecaruia.
|
eu nu am zis ca mie scarba de oameni in general,chiar imi place sa fiu inconjurata de oameni si sa ma inteleg bine cu toti,dar in legatura cu baietii care au avut mai multe fete da,imi este,stiu ca nu e bine dar asa e firea mea
si da,cel care a cunoscut mai multe femei inainte de casatorie il face exact asa cum ai zis tu...din moment ce ai intalnit pe cineva stai alaturi de acea persoana ca tu ti-ai ales-o nimeni altul in locul tau nu a ales...este teama ca eu nu voi realiza nimic,ai dreptate poate din cauza faptului ca nu am avut niciodata prieten este si putina gelozie iar toti baietii pe care i-am cunoscut au preferat fetele usoare(asemeni lor pana la urma ca altfel nu se duceau la ele) si ce dezamagiri sa aiba?eu nu cred asa ceva..baietii in ziua de azi nu mai sunt seriosi,ei vor fete doar pt a le cunoaste si pt a se distra cu ele,atata tot si dupa tot ei se vaita ca au dezamagiri...alti baieti vor distractie in tinerete si apoi cand mai au putin si ajung batrani vor familie zicand ca e de datoria femeii sa ii acepte asa cum sunt,eu niciodata nu as accepta unul ca asta..sa ramana la distractia lui,sunt satula de astfel de baieti iar contrariul nu-l voi crede decat in ziua in care voi intalni o exceptie..oricum dragostea exista doar in filme:),poate ca am dat prea mult in baieti cu vorbe,scuze daca am suparat pe careva