View Single Post
Vechi 10.04.2007, 14:14:50
odin odin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.03.2007
Implicit

In primul rand malitios este sa numesti pe cineva `prieten` desi nu il consideri prieten... In al doilea rand, subliniam faptul ca nu m-am uitat decat cateva minute tocmai pt. a scoate in evidenta ca NU AM O IMAGINE DE ANSAMBLU... Nu cred ca vorbim de aceiasi emisiune, il stiu pe Coman si cand am dat eu pe post nu era acolo... deci... Apoi nu am zis nimic de rau de emisiunea respectiva ca sa ma numesti malitios...nu te inteleg...

Nu inteleg de ce ai ramas tu cu impresia ca nu imi convine ca dau astia emisiuni de genul... cred ca nu citesti atent ceea ce scriu ceilalti... Nu am nimic cu presa... am laudat cand am avut ocazia unele initiative, am condamnat altele... Faptul ca se dau astfel de emisiuni si ca ne bucuram de ele nu inseamna ca ele nu au un aspect comercial (ca doar vorbim de rating... stai tu linistit...).

Foarte bine ca se dau, insa asta nu inseamna ca organizatorii urmaresc un castig spiritual al celor ce se uita... ma lasi... In primul rand scopul este unul comercial, fie ca ne place, fie ca nu... Daca sustii contrariul, habar nu ai cu se mananca televiziunea...

In topic era vorba de emisiuni legate de anumite evenimente... nu de emisuni religioase in general... Eu am zis ca se exploateaza lucrul asta... gresesc cumva? ?

Reply With Quote