Opiniile noului ministru de Interne
Cristian David, noul ministru al Ministerului de Interne si Reforma Administrativa: "Romania trebuie sa contribuie eficient si eficace la spatiul de libertate si justitie din UE. Noile directii vizeaza continuarea reformelor incepute, fie ca sunt legate de pachetul de legi, fie ca sunt legate de cresterea nivelului de siguranta a cetateanului."
Domnul ministru , Cristian David , poate ma v-a ajuta in elucidarea acestui caz , in care s-au implicat persoane cu functii ierarhice din Politie .
Familia mea are nevoie de ajutorul institutiilor superioare ale statului roman , deoarece cei implicati in ilegalitati nu vor sta cu mainile in san si vor astepta ca un simplu cetatean de rand sa le strice reputatia .
Oamenii simpli nu sunt prosti , doar fricosi si lasi .
Credeti romani ca sunt o simpla femeie naiva care nu stie cu cine lupta ? Nu sunt deloc naiva .
Prin meseria mea de stilist am cunoscut tot felul de persoane , incepand de la omul simplu pana la omul cu functii inalte si stiu cum pot sa imi inchida gura .
Cautand verigi slabe ale acestui caz , intimidandu-mi martorii , asa cum am patit cu martorul Elsasser si Tranca si falsificand diferite probe .
Am unele banuieli in privinta acestor doi martori , dar asteptam ca cineva de la DIICOT sa vina sa cerceteze acest caz . Atunci le vom spune mult mai multe lucruri , care nu se stie inca .
Nu am deloc incredere in politistii care ancheteaza plangere impotriva mincinosilor .
Am constatat unele lucruri care imi dau de gandit si pe care nu le pot face public in momentul de fata .
Judecarea cazului se va face la Petrosani , unde sunt relatiile socrului Argeseanu pe nume Popan Ion .
' Procurorul ' cu care s-a laudat acest Popan este de fapt prim procuror la Petrosani si se numeste Kando Gabriela Mirela .
Iar' Colonelul 'este de fapt comandant de Politie intr-un oras din Valea Jiului si se numeste Morar Victor .
Toate acuzele mele se vor baza pe probe adevarate , care vor putea fi verificate de catre oamenii legi .
|