View Single Post
Vechi 10.04.2007, 18:28:34
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Sylvie,am trait si eu experiente ciudate si neobisnuite si am sa relatez cateva din cele care m-au intarit in credinta pt.ca sa intareasca si pe altii in credinta si sa fie cei ce citesc acestea cu totul incredintati ca, totul a fost cat se poate de real, iar nu imaginar.Intr-o zi,pe la 3-4 dimineata,simteam cum cineva se juca cu patura cu care eram acoperita si facea vant,se simtea curent in camera si aer rece de la o astfel de joaca iar eu,cand am vrut sa ies din acea stare de veghe, caci nu am precizat ca nici nu dormeam, dar nici treaza nu eram, eram intre cele 2 stari adica in stare de veghe,deci,vreau sa spun ca, nu ma puteam nici macar inchina pt.ca eram ca paralizata si simteam cum ma tine cineva de maini si de picioare,asa ca singura cale de salvare ca sa nu mor in somn a fost sa chem numele Mantuitorului si al Sfintei Sale Maici,Fecioara Maria.Simteam cum trece un curent electric prin mine,si m-am trezit speriata,asa incat am aprins lumina si am incercat sa dorm dar cu lumina aprinsa de data asta.
Reply With Quote