Citat:
În prealabil postat de maria55
Iosif draga,
nu intrebarea m-a surprins ci persoana care intreaba .
Imi vine greu sa cred ca nu m-ai inteles , dar daca vrei , ma explic.
Nu stiu ce astepti tu sa auzi de la noi , ma gindeam ca tu ne poti tine o conferinta pe tema asta dupa atitea studii . Sau poate ai apelat la intelepciunea omului simplu de care vorbeam in ata parte .
Oricum , scopul ramane deocamdata un mister .
Doamne ajuta !
|
Da, chiar ma gandeam ce-ar fi ca cei care au studii si activeaza pe forum sa scrie ocazional articole?Ma intereseaza in special lucrurile care prin faptul ca Biserica nu le trateaza sau le trateaza decat superficial imi trezesc interesul cum sunt actiunile si influienta demonilor asupra omului din toate pdv, vrajitoria (care chiar este un subiect complex si va voi arata de ce daca vreti si imi gasesc timpul), si altele...stiinte ezoterice, numite asa din nestiinta dar totusi unelte ale mintii si evolutiei umane?Asta sunt?Care mai exact?Cum poti face diferenta cand unele par asa logice si de bun simt si stim ca diverse stiinte erau considerate...discutabile la un moment dat?Cum facem diferenta?Raspunsul "prin rugaciune si frangere in fata lui Dumnezeu si acceptare neconditionata" nu ma satisface.