View Single Post
Vechi 09.04.2010, 09:41:49
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Garrett Vezi mesajul
Unde greseste Biserica de oamenii tind mai mult sa ii refuze autoritatea (autoritate spirituala) decat sa ii inteleaga si accepte invataturile si indrumarea?
2 Timotei 1:5

"Și aceasta să știi că, în zilele din urmă, vor veni vremuri grele
Că vor fi oameni iubitori de sine, iubitori de arginți, lăudăroși, trufași, hulitori, neascultători de părinți, nemulțumitori, fără cucernicie,
Lipsiți de dragoste, neînduplecați, clevetitori, neînfrânați, cruzi, neiubitori de bine,
Trădători, necuviincioși, îngâmfați, iubitori de desfătări mai mult decât iubitori de Dumnezeu,
Având înfățișarea adevăratei credințe, dar tăgăduind puterea ei."

Aceste manifestari sunt normale caci suntem in zilele din urma. In acelasi timp satan si-a schimbat si "modernizat" metodele de lupta contra credintei, pe cand Biserica a ramas cumva in urma, cu metode invechite si bazandu-se mai mult pe forme decat pe adevarata traire cu Hristos. Necredinta i-a cuprins pe multi, chiar si pe conducatorii Bisericii, care refuza sa recunoasca asta pentru a nu-si stirbi autoritatea [la ce le-o fi buna fara Hristos? ]. Si nu ma refer aici numai la BO, ci la Biserica in general, indiferent de cult.

Citat:
Dar nu poate fi considerata biserica Lui Hristos responsabila de ceva anume
Biserica lui Hristos este responsabila de starea spirituala a credinciosilor care o compun. Biserica lui Hristos este autoritatea spirituala nr 1 pe pamant, Hristos i-a dat putere sa calce peste serpi si naparci, sa lege si sa dezlege, sa binecuvinteze si sa se roage. Cu orice putere si autoritate vine si responsabilitatea de a le folosi cum trebuie.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14