Subiect: Confuz
View Single Post
Vechi 09.04.2010, 12:34:23
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de popmihai1984 Vezi mesajul
Buna ziua, dragi oameni.
Sunt si eu confuz.
Daca eu si prietena mea vrem sa face ,,ceva", asa ca amandoi suntem de-acord si fara perversiuni ar fi rau?
Rog sa raspundeti.
Mersi!
Popmihai1984...tie iti place de fel sa iti ghidezi viata dupa parerile variate ale altora? Incearca sa vorbesti cu un preot, si vei afla un raspuns, care cu siguranta iti va fi de folos...va fi unul, si nu 10, si cu diferite nuante.

Mie sincer nu imi place sa adresez intrebari pe forum-uri, pentru ca stiu ca eu sunt eu...iar restul sunt cu viata lor, si imi asum modul meu de perceptie a lucrurilor, deci nu tin sa ma invete oricine cum sa imi traiesc viata.

Tu trebuie sa te edifici in primul rand asupra planurilor de viitor cu aceasta fata, sa vezi ce isi doreste si ea...sa vorbesti cu un preot, sa intelegi daca ceea ce iti doresti tu acum e doar distractie, si atunci nu are sens...daca tu nu te simti de fapt pregatit sa mergi cu aceasta fata pe acelasi drum, sa aveti un viitor...si nu doar o viata sexuala ( pe care o poti avea cu oricare, insa acest aspect ne avand legatura stilul de viata pe care trebuie sa il adopte un crestin...care se presupune ca deja ar avea cat de cat niste indicii legate de modul in care ar trebui sa isi traiasca viata)

Last edited by AndruscaCIM; 09.04.2010 at 12:38:47.
Reply With Quote