View Single Post
Vechi 10.04.2007, 21:36:43
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Andreea,si eu am vazut ce urat fac cei bolnavi de boala asta la obiectele sfinte si nu numai si la rugaciuni si citirea Sfintelor evanghelii,dar am mai scris si altora si nu toti cred ca sunt reale aceste cazuri,pana ce o sa le dea Dumnezeu sa vada si acestia,bineinteles ,cand o vrea Dumnezeu.Multi,daca abordezi acest subiect te incadreaza la categoria celor care au luat-o razna.Mai radea o colega de mine pana cand a vazut si ea si s-a convins cine este nebuna si cine nu este.Caci adevarat ca pt.cine nu crede Biblia si ca Dumnezeu exista,nebunie este de nu crede,nici nu va crede ca exista aceasta boala pt.ca toti sa vada lucrarea LUI DUMNEZEU,prin harul SFANTULUI DUH si in numele Mantuitorului IISUS HRISTOS,cate insanatosiri de diverse boli se fac la Sfintele Slujbe adica asa cum sunt cele ale Sfintei Biserici Ortodoxe.Am vazut cum aceste persoane fac stanga imprejur cand sunt singure si nu intra in Biserica sau in Manastiri.Dar lumea asta care nu crede sa se mai duca si pe la Sfintele Slujbe pt.ca sa le dea Dumnezeu de toate cele bune ca:sanatate,luminarea mintii, dar mai ales mantuire.Hristos a inviat din morti!
Reply With Quote