cum sa-L inventezi pe Dumnezeu? :|
Dumnezeu NU poate fi inventat; Dumnezeu creeaza si tot ce vezi astazi in jurul tau exista datorita Lui Dumnezeu, nicidecum a stiintei.
nu stiu ce carti ai citit si nu stiu cine ti le-a dat sa le citesti, dar ai observat si tu ca nu ti-a facut bine, pentru ca nu mai ai pace interioara.
imi cer scuze daca ma bag (poate nu trebuie), dar cand vad ca se interpreteaza aiurea si mai ales cand cineva are nevoie de un sfat si ma simt capabila sa i-l dau, intervin cu sau fara voie.
speranta o ai in suflet, doar ca esti prea afectata si nu o poti vedea, nu o poti simti.
Dumnezeu Exista. Dumnezeu este Tatal Nostru, al tuturor de pe Pamantul asta infect. Noi Il Iubim pe Dumnezeu si El Ne Iubeste pe noi! Sa nu uiti asta niciodata!
Crezi ca stiinta poate sa explice orice? tu chiar crezi ca orice explicatie data de stiinta e 100% adevarata? Crede-ma, sunt lucruri pe care stiinta nu le poate explica/dovedi.
Esti confuza, dar orice ar fi sa nu-ti pierzi increderea in Dumnezeu. O sa-ti lumineze mintea si sufletul si o sa te readuca pe drumul cel bun si drept.
nu crede in tot ce citesti sau tot ce auzi; asculta mai multe pareri (inclusiv a celor care cred in continuare in Dumnezeu), dute la biserica (nu trebuie sa vorbesti cu preotul decat daca simti nevoia, dar mergi la orice biserica -banuiesc ca esti ortodoxa) si roaga-te; incearca sa tii post Miercurea si Vinerea (fratele meu are aproape 14 ani si de cateva saptamani tine post miercurea si vinerea si nu i-am zis nici eu nici mama; ne-am bucurat foarte mult si ii face bine si lui si noua) si nu mai citit toate porcariile care spun ca Dumnezeu nu Exista.
uite un exemplu: crezi ca Soarele a fost inventat de stiinta? sau a aparut asa din senin si gata, s-au format planetele, universul si ce mai exista (pentru ca nici savantii nu stiu ce-i dincolo de Soare sau daca mai exista alt univers; nici macar nu au ajuns pe o planeta apropiata Terrei daramite sa ajunga la Soare :-j; toate-s afirmatii, dar nicio dovada) sau alea 2 teorii (bigbang si care mai era revolutionista, sper ca am scris corect) de ne tragem din maimute si asa mai departe?
Toate sunt facute de Dumnezeu. Stiinta nu face nimic altceva decat sa aduca afirmatii bazate pe minciuna (bine nu chiar toate, dar o parte din ele, da si mai ales alea cum ca Dumnezeu nu exista).
|