View Single Post
Vechi 09.04.2010, 16:16:22
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuit Vezi mesajul
Postările noastre devin din ce în ce mai lungi și mie asta nu îmi place. Îți dai seama cam ce postare ar trebui sa am pentru a răspunde la tot ce mi-ai scris? Prin urmare propun să discutăm un singur subiect într-o postare sau să găsim altă cale pentru a deveni mai scurte. În ce mă privește iau acum subiectul:

Din afirmațiile pe care le-ai făcut mai sus se pot înțelege mai multe:

1. „Marea majoritate a popoarelor, Africa, India, peste jumate din Asia, Europa centrala, de est, Europa vestica” au participat sau au avut reprezentanți la evenimentul de la Rusalii. Evanghelia a ajuns la aceste popoare pentru că la acest eveniment apostolii le-au predicat evanghelia în alte limbi.

2. Apostolul Toma a fost în India și a predicat evanghelia băștinașilor prin darul vorbirii în limbi, apostolul Andrei a venit în Europa de Est și a predicat predicat evanghelia băștinașilor prin darul vorbirii în limbi, șamd.

3. Predicarea evangheliei prin darul vorbirii în limbi a fost făcută de către apostoli și la rusalii și mai târziu, prin vizitarea de către ei a zonelor geografice amintite.

Iartă-mă dar nu am reușit să înțeleg clar care e poziția teologică pe care o susții: una din acestea trei de mai sus sau o alta. Vrei te rog să clarifici?
Si ce nu poti face fata?Nu decima nimic.Raspunde la intreg postul meu(ultimul).Raspunsul asta pe care l-ai dat acum trebuia sa-l dai cu un post inainte.Cam tarziu.Daca nu esti in stare sa raspunzi la intreg postul o data nu mai adresa ce iti scriu si nu mai conversam.