View Single Post
Vechi 09.04.2010, 19:36:23
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Nu am intrat pe acest rthread pt. a disputa cu voi informatii si pareri despre starea actuala a parintelui Justin ci sa postez o informatie venita prin intermediar de la o maica de la Petru Vod (la mica departare de minastire exista o alta dar de maici si coordonata tot de parintele Justin). Conform acesteia :
1. parintele Justin P. este internat nu la Cluj ci la Tg. Mures.
2. s-a internat pt. o afectiune pulmonara mai veche dar nu este in coma , nici poveste de asa ceva .
3. nu a precizat in mod spontan daca ar exista corifei la usa care sa impiedice accesul orisicui.
4. asta-seara , la minastirea Petru-Voda , la orele 20.00 se savirseste slujba sf. paraclis al Maicii Domnului in numele parintelui . Fiii duhovnicesti , iubitorii , interesatii, simpatizantii si toti ceea ce voiesc sunt rugati ca la casele lor , la acea ora sau oricind in cursul serii si a noptii sa savirseasca acest paraclis in numele parintelui .

Daca exista vreun frate sau sora care are informatii clare si sigure sa posteze deoarece eu , personal, cred ce a spus maica !

Multumesc, frate. Voi incerca sa savarsesc si eu Paraclisul Maicii Domnului in numele Parintelui.
Doamne ajuta