View Single Post
Vechi 09.04.2010, 21:27:39
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de daniela.mois Vezi mesajul
iti recomand sa citesti urgent cartea "paternic despre visuri si vedenii" acolo se afla raspunsul al intrebarea ta ... Bunul Dumnezeu sa te lumineze sa iti dai seama de ispita diavoleasca in care ai intrat ( si aici nu ma refer la ceea ce ai cerut si faptul ca un demon a intrat in mintea ta si incearca sa te supuna ...) Insa cel mai important sfat pe care ti-l pot oferii este sa mergi degraba la Sfanta biserica sa te spovedesti si sa te impartasesti ,ai urgenta nevoie de prezenta Duhului Sfant si de Hristos in inima ta . Doamne ajuta
Corneliu , sutas roman nebotezat, a vazut in vedenie pe Domnul zicandu-i:

"Corneliu, a fost ascultată rugăciunea ta și milosteniile tale au fost pomenite înaintea lui Dumnezeu.Trimite, deci, la Iope și cheamă pe Simon, cel ce se numește Petru; el este găzduit în casa lui Simon, tăbăcarul, lângă mare"

Ce se intampla daca sutasul zicea "Piei ispita diavoleasca"? Petru nu mai venea la el , nu mai afla de mantuire si nu se mai boteza.

Faraon , paganul, avea in fiecare seara vise de la Dumnezeu, care ii prevesteau o mare foamete. Iosif, evreul , i le-a talmacit. Daca nu asculta de ele ce se intampla? Toata tara ar fi murit in foamete, inclusiv tarile din jur pe care le-a ajutat apoi cu mancare.

Si exemplele pot continua.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote