Am vazut ca e fiecare cu parerea lui, in primul rand as vrea sa precizez ca eu nu sunt felul de credincios care se duce la Biserica sau sa vorbesc cu Preotul, pentru simplu fapt ca m-am convins ce sunt majoritatea preotilor. In al II-lea rand, mie nu imi poti aduce citate din Biblie sau orice alta carte pentru ca nu le cred, intr-adevar nu contest intreaga Biblie, multe sunt adevarate si le dau dreptate, insa tind sa cred ca Biblia este scrisa de mana omului si nu pot da crezare la orice citat din aceasta Carte Sfanta. Pot spune ca am venit sa cer o parere aici pentru ca am crezut ca sunt persoane care s-ar pricepe sa dea un raspuns bun si exact, multi au facut-o. Stiu ca aici este un forum cu credinciosi si respect asta si nu pot contesta deloc atitudinea nimanui, fiecare alege calea care ii place. Cand se imbina modul de gandire cu credinta.. iese genul meu, adica un crezator intr-un unic Dumnezeu, fara temeri de diavol pentru ca nu exista, fara credinta in Preoti (mai ales cand ii vad cu 2 kg de cruci la gat si se numesc "Preasfintiti", "Arhiepiscopi"), fara credinta in datini populare de inmormantare/nunta, motivele pentru care nu cred au un argument insa nu il voi relata, pentru ca oricum nu are rost.
Ma scuzati daca am ofensat pe cineva, este greseala mea, mi-o asum, acum voi parasi acest forum pentru ca nu aici imi este locul.
Cu respect.
|