Subiect: Yeshua
View Single Post
Vechi 09.04.2010, 23:16:16
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

[quote=ben_gal;232857]
El trebuia sa reconstruiasca Templul Domnului - Templul exista.[/QOUTE]
El a reconstruit Templul Domnului,iar acest templu este firea umana,pe care El,Mesia,a reconstruit-o.
In Psalmul 50 noi,toti crestini,milioane de oameni pe zi ,credinciosi acestui Yeshua,ne rugam asa
"Sa se ridice zidurile Ierusalimului"
Pentru noi Ierusalimul este foarte important,este patria noastra adevarata,caci suntem straini in aceasta lume,si cetateni ai Ierusalimului ceresc(a carui icoana este Ierusalimul pamantesc)
[quote]
El trebuia sa aduca pe evreii imprastiati in lume in Israel.
.[/QOUTE]
Iata dar cat de multi a adus la sine Dumnezeu,nu numai pe evreii imprastiati ,ci si din toate neamurile .A adus evreii in tara lor,Israel,si pe toti cei rataciti dintre neamuri,i-a adus la cunostinta lui Dumnezeu,prin acest Iisus ,care voi l-ati rastignit.Acesta,cadere fiind pentru voi,s-a facut ridicare pentru neamuri,spre slava lui Dumnezeu.Voi ,evreii sunteti iubiti prin nastere,datorita parintilor vostri(Avraam),iar noi,crestinii suntem iubiti prin infiere,datorita lui Dumnezeu Fiul,intrupat,pe care voi nu L-ati recunoscut,desi a fost printre voi
[quote]
El trebuia sa instaureze pacea pe tot pamintul.
.[/QOUTE]
Pacea incepe din sufletele noastre."Piara 10000 la drepata mea,nu ma voi teme,caci Domnul ma va sprijini" .In afara da,sunt razboaie,dar razboiul cel mare a fost invins,caci acest razboi era pacatul si frica de moarte.Cati sfinti nu au aparut oare apoi ca adevarate victorii ale desavarsirii cerute de Dumnezeu,cate suflete nu si-au gasit linistea in Domnul,cati dintre noi nu am simtit aripa ocrotirii Sale.
De ce ne-ar iubi Dumnezeu?De ce ne-ar ocroti?Caci nu suntem evrei . Numai si numai pentru Fiul Sau,caci altfel,nimic bun nu am facut.

[quote]
El urma sa fie nemuritor.
[/QOUTE]

Adevarat a Inviat !!!!!!!!
Iar cel inviat,nu mai moare.

Last edited by iustin10; 09.04.2010 at 23:18:50.
Reply With Quote