Citat:
În prealabil postat de anna21
Am ascultat partea despre calendar din conferinta dumnealui:
http://www.trilulilu.ro/eusiatat/63e7887987af9f
Nu mi se pare nimic scandalos.
Nu sunt nici informatii noi.. ci doar ceea ce gasesti cand faci o cautare superficiala (cum am facut eu) despre problema calendarului. (Pentru mine nu a fost nimic nou)
Si ceea ce a spus a fost decent.. ne-a invitat sa citim si sa ne informam despre adevarul ortodoxiei, despre sinoade, despre condamnarea ereziilor etc.. Ne-a invitat sa verificam adevarul spuselor sale, nu sa-l credem pe cuvant.
Ceea ce cred si eu ca trebuie sa facem - sa ne informam din istoria bisericii, nu sa lenevim.
(In nici un caz nu ne-a zis sa nu mergem la biserici sau alte aiureli ce am citit pe-aici!)
|
Ai dreptate, Anna. Bine spui. Deci observi si tu ca aceia care au sarit pe Danion au ticluit foarte bine totul, si au mestesugit vorbele, ca sa para totul cat mai scandalos. Toti crestinii caldicei s-au scandalizat, cum are curajul acela sa vorbeasca asa etc etc bla bla...???
Cei care au dat tonul au fost cei care au facut micul bulgare din varful muntelui si l-au lasat sa se duca la vale, ca se gasesc mereu "binevoitori crestini" care sa mai adauge putin "sos", putin condiment, sa mai dea un sut, un branci ... nu? Din pacate, unii chiar au senzatia ca fac bine. Unii chiar nu-si dau seama ca sunt manipulati, ca fac jocul slujitorilor celui rau, care se bucura de cata samanta de amagire arunca intre oameni...
E bine sa deschidem ochii, sa incercam sa vedem, sa incercam sa intelegem.
Sa te ajute Maicuta Domnului!
Doamne ajuta!