Subiect: Taxe bisericesti
View Single Post
Vechi 10.04.2010, 23:49:59
angel4ver angel4ver is offline
Banned

Data înregistrării: 13.03.2010
Implicit

dau banul, dau si mai mult decat am pe facturi (dau un exemplu), dar dau pentru ca simt eu, pentru ca vreau eu sa fac ceva pentru mine si pentru biserica, NU pentru ca imi impun ei preturi sau ma obliga si ma ameninta ca daca nu dau banu' nu mai fac nimic. este o prostie sa faci asa ceva.
am fost odata la o biserica, ortodoxa normal, am simtit nevoia sa ma rog si nu era mai nimeni; am vazut preotul stand de vorba cu o femeie trecuta de 40 de ani (ca sa nu va mai zic cu ce era imbracata; de parca era... panarama, scuzati cuvantul) care statea cu fata spre altar, pe scaun si picior peste picior; si ce-am auzit franturi (pentru ca eram mai mult atenta la rugaciunile mele), parca discutau afaceri. si am vrut sa ma iau de aia, dar m-am calmat imediat. cum sa faci asa ceva in biserica? proasta =_=
ma rog...
ideea este ca contribui si oferi cat poti (un om sarac care are nevoie... hm... sa zicem de cateva lumanari si sa dea un acatist, daca preotul sau cine e acolo nu-i accepta acatistul fara bani, ce face? trebuie sa duca omul sa cearseasca sau sa se imprumute de la rude?), nu ca te obliga sau iti impun.
Reply With Quote