View Single Post
Vechi 11.04.2010, 00:27:37
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Radu32 Vezi mesajul
nu mi-a placut niciodata acest individ suspect; Danion,numai citindu-i biografia,mi-am facut de la inceput o idee proasta despre el, deoarece nu am incredere in oamenii fluctuanti ( mi se par slabi de minte !). Biografia lui stiu ca era o varza,cu tot felu de experiente,si nu mi s-a parut un om de incredere ! Dar D-zeu sa-l lumineze,nu vreau sa-l vb de rau,ca nici nu il cunosc deloc !
Acuma intrebarea centrala, care nu s-a prea pus pe aici e, una : cine e in spatele acestei actiuni de dezbinare,si ce forta politica externa,si cu ce interese patroneaza acest demers ???
Serviciile de interes, straine,stiu foarte bine, ca pentru a dezechilibra o tara ,trebuie mai intai sa-i dezbini oamenii,si asta se face cel mai eficient dezbinand o biserica !
In ultimii ani viata Bisericii nu a fost deloc asa cum se vede din exterior. In perioada comunista Biserica a fost ravasita din interior, fapt care continua si in zilele noastre. Danion, care in tinerete a fost mai departe de Biserica, s-a convertit cu tot sufletul. Poate ca in dorinta de a marturisi adevarul este uneori prea dur, dar si adevarul despre aceste vremuri este de asemenea dur. O lume care isi doreste ecumenism si acte electronice si microcipuri nu are nevoie de astfel de oameni ca Danion. Intelegi ca acest om deranjeaza Sistemul? Intelegi ca e incomod?

Cum sa tolereze pe cineva care le spune verde-n fata ce se-ntampla pe la facultatile de teologie, ca sunt si pe acolo masoni si ca li se preda ecumenism viitorilor preoti? Care va fi soarta Bisericii? Lui Danion ii pasa. Dar noua? Nu Danion dezbina Biserica, ci aceasta se dezbina in ritm alert din interior daca nu suntem vigilenti. Danion si-a asumat riscul de a trage niste semnale de alarma. Adevaratele motive nu cred ca i se imputa in mod explicit in presa.
Reply With Quote