View Single Post
Vechi 11.04.2010, 12:54:32
Maria_b Maria_b is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.04.2010
Implicit Sfantul Nectarie

Sfantul Nectarie face minuni mari in toate momentele vietii noastre, dar din pacate, suntem prea ocupati cu lumea materiala pentru a sesiza suflul divin si pentru a intelege cat de mult ne iubeste Cel de Sus...
Am devenit constienta de marile minuni ale Sfantului Nectarie in urma cu cativa ani. In urma unor analize, cuiva foarte drag, i s-a comunicat ca trebuie sa se programeze pentru o biopsie pentru ca "in proportie de 80% s-ar putea sa sufere de c..." Ne-am rugat Sfantului, am participat la Sf Maslu, mergeam destul de des la Manastirea Radu Voda pentru a ne inchina la moastele Sfantului Nectarie, iar minunea s-a produs atunci cand ne-am gandit sa refacem analizele... Tin minte ca dupa ce am fost si ne-am inchinat la moaste, a deschis plicul cu rezultatele si, minune: acestea erau in limite normale... Ne-am prezentat la programarea pentru biopsie, iar medicul, dupa o reexaminare, ne-a spus ca nu mai e necesara interventia si ca totul este in regula... Nu era nicio urma de tumora sau ceva de genul...
Mare este puterea Sfantului Nectarie!
Din pacate, nu am mai fost de mult timp la Manastire, dar avem in casa o sticluta cu ulei de la candela Sfantului.
Noaptea trecuta mi-a fost foarte rau din pricina unui astm din copilarie. Am racit si pur si simplu, am facut o criza foarte urata (nu mi s-a mai intamplat de foarte multi ani). Catre dimineata, mi-am dat cu putin ulei pe piept si din nou, Sfantul Nectarie a facut o minune... Am reusit sa respir normal, m-am oprit din tusit si chiar am dormit putin...
Revin, deci, la ideea de la inceputul mesajului meu, Sfantul Nectarie face minuni mari, trebuie doar sa avem credinta si sa ii cerem ajutorul. Sa incercam sa ne oprim putin din tumultul vietii de zi cu zi si sa ne indreptam atentia spre latura spirituala a vietii noastre.
Doamne-ajuta!
Reply With Quote