View Single Post
Vechi 11.04.2010, 14:04:54
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de B.Geoo Vezi mesajul
Buna.Te consider un om care cunoaste Cuvantul lui Dumnezeu si o sa iti dau cateva versete biblice cu privire la ceea ce ai spus,in speranta ca nu te vei supara si vei lua in considerare Cuvantul lui Dumnezeu care e mai presus decat presupunerile mele sau ale tale.

Marcu 16:17-18 : "17. Iar celor ce vor crede, le vor urma aceste semne: in numele Meu, demoni vor izgoni, in limbi NOI vor grai,18. Serpi vor lua in mana si chiar ceva datator de moarte de vor bea nu-i va vatama, peste cei bolnavi isi vor pune mainile si se vor face sanatosi."

Fapte 2:4 : "4. Si s-au umplut toti de Duhul Sfant si au inceput sa vorbeasca in ALTE limbi, precum le dadea lor Duhul a grai."

1Cor 12:10 : "10. Unuia faceri de minuni, iar altuia proorocie; unuia deosebirea duhurilor, iar altuia FELURI de limbi si altuia talmacirea limbilor."

1Cor 12:28 : "28. Si pe unii i-a pus Dumnezeu, in Biserica: intai apostoli, al doilea prooroci, al treilea invatatori; apoi pe cei ce au darul de a face minuni; apoi darurile vindecarilor, ajutorarile, carmuirile, FELURILE limbilor."

1Cor 13:1 : "1. De as grai in limbile OAMENILOR SI ALE INGERILOR, iar dragoste NU am, facutu-m-am arama sunatoare si chimval rasunator."

1Cor 14:4 : "4. Cel ce graieste intr-o limba STRAINA pe sine singur se zideste, iar cel ce prooroceste zideste Biserica."

Si ca o concluzie am sa las versetele Sf. Apostol Pavel:

1Cor 14:39-40 :"39. Asa ca, fratii mei, RAVNITI a prooroci si NU OPRITI SA SE GRAIASCA in LIMBI.40. Dar toate sa se faca cu cuviinta si dupa randuiala."

Daca ai sa citesti cu foarte mare atentie capitolele 12 si 14 din 1Cor,ai sa intelegi mai profund versetele 39 si 40 din cap. 14.

Cu stima si respect,Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe amandoi.Multumesc

Mesajul este pentru Ovidiu-S ca un comentariu la mesajul din data de 28.03.2009 de pe pagina 6

Dar n-am vazut in nici o adunare penticostala sa se tina serpi in maini....