View Single Post
Vechi 11.04.2010, 15:50:39
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
"Adevarat graiesc voua, ca toate vor fi iertate fiilor oamenilor, pacatele si hulele cate vor huli;
Dar cine va huli impotriva Duhului Sfant nu are iertare in veac, ci este vinovat de osanda vesnica." (Marcu 3, 28-29)

Care credeti oi ca sunt pacatele impotriva Duhului Sfant (ce inseamna de fapt a huli impotriva Duhului Sfant) in zilele noastre?
Deci toate pacatele sunt pacate impotriva Duhului Sfant. Ele Il ranesc profund pe Dumnezeu , dar pot fi iertate daca pacatosul se intoarce catre Dumnezeu si-I cere iertare cu pocainta sincera.

Insa hula impotriva Duhului Sfant este un pacat mai deosebit. Este atunci cand un om a cunoscut harul si puterea lui Dumnezeu, a vazut cum Dumnezeu lucreaza cu putere in viata lui , iar apoi se intoarce si huleste pe Dumnezeu, ii aduce vorbe grele de ocara, numind lucrarile lui Dumnezeu lucrari dracesti si incepe sa denumeasca binele rau si raul bine.

Daca te uiti in ce context au fost spuse aceste vorbe de catre Iisus, fariseii tocmai spuneau ca Iisus "nu scoate pe demoni decât cu Beelzebul, căpetenia demonilor." Cand i-a auzit spunanad aceste lucruri Domnul a vorbit despre hula impotriva Duhului Sfant.

Hula impotriva Duhului Sfant nu mai are iertare in veci.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote