Citat:
În prealabil postat de anna21
mishi, nu are rost sa critici..
probabil esti nou pe forum.. sa stii ca multi crestini citesc lucruri ciudate/aberante, eretice, vatamatoare de suflet etc.
exista crestini care cred in reincarnare (si NU glumesc deloc!), care cred in "energii", in extraterestrii (putini inteleg consecintele credintei in existenta extraterestrilor) etc... Asta este: semnul vremurilor!
[/u]
|
Imi pare rau pentru tonul mai acid, dar nu-mi pare rau pentru cele spuse. Daca cineva este pe marginea prapastiei, si da sa cada, tu nu-i spui nimic, ca sa nu-l ofensezi?
Iar pe acela care crede in reincarnare, extraterestri, energii si alte asemenea erezii nu stiu cum am putea sa-l mai numim crestin.
Nu vreau sa critic! Vreau sa trezesc, sa atentionez! Daca fratele meu este in pericol de moarte si eu stiu in ce pericol este si totusi tac, nu mi se va cere mie socoteala? Daca tie ti se pare sau daca altcuiva i se pare ca exagerez, sa intrebe orice preot ortodox! Nu vorbesc de la mine! Si nu e de gluma cu lucrurile astea. Daca menajam sensibilitatea cuiva, dar prin asta ii punem in primejdie sufletul, care este folosul? Ereziile nu trebuie incurajate.