Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 11.04.2007, 12:54:41
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Si uite,iti mai scriu de ce cred eu ca a ingaduit Dumnezeu ca Parintele sa aiba aceasta cruce,citez din Sfanta Biblie:"Si mergand ei spre multime,s-a apropiat de EL un om,cazandu-i in genunchi Si zicand:Doamne,miluieste pe fiul meu,ca este lunatic si patimeste rau,caci adesea cade in foc si adesea in apa.Si l-am dus la ucenicii Tai,si n-au putut sa-l vindece.Iar IISUS,raspunzand,a zis:O,neam necredincios si indaratnic,pana cand voi fi cu voi?Pana cand va voi suferi pe voi?Aduceti-l aici la MINE.Si IISUS l-a certat si demonul a iesit din el si copilul s-a vindecat din ceasul acela.Atunci,apropiindu-se ucenicii de IISUS,I-au zis de o parte:De ce noi n-am putut sa-l scoatem?Iar IISUS le-a raspuns:Pentru putina voastra credinta.....Dar acest neam de demoni nu iese decat numai cu rugaciune si cu post".Aici vreau sa subliniez ideea de pluralitate pt.ca toti s-au chinuit sa il faca bine dar nu au incercat de unul singur de capul lor, ci cu totii la unison.De aceea SFANTUL MASLU nu se oficiaza de un singur preot ci de mai multi preoti ca uite,din pacate unde se ajunge.