View Single Post
Vechi 11.04.2010, 16:37:26
flying's Avatar
flying flying is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: MIGREZ PRIN DIFERITE LOCURI ALE INIMII IN CAUTAREA LUI DUMNEZEU
Religia: Ortodox
Arrow

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Are relevanta, pentru ca BOR (sau alta biserica) nu poate sa se prezinte ca reper de moralitate atata timp ca proprii membri calca stramb.
:) asta are relevanta pentru atei si necredinciosi ,nu pentru credinciosii adevarati !caci ,daca nu stiai ,EU CRED IN DUMNEZEU ,nu in oameni, fie ei si preoti ;

tu nici nu stii ce inseamna credinta: sa crezi nu inseamna "sa crezi" in preot(om din carne si oase supus ,ispitelor ca oricare altul) ,ci sa crezi in Dumnezeu ,folosindu-te de preot ca de un instrument al lui Dumnezeu PREOTUL E INSTRUMENTUL LUI DUMNEZEU ,NU E DUMNEZEU .
- Dumnezeu la judecata mea o sa ma intrebe de PACATELE MELE nu de PACATELE PREOTILOR sau ale altora;
-"ca preotii sunt pacatosi" ,e doar un motiv viclean al ateilor ca sa SE JUSTIFICE DE CE NU vor sa creada IN Dumnezeu ; asta da logica !
-cand o sa te intrebe Dumnezeu :de ce ai facut cutare pacat ? pai ...n-am crezut in Tine din cauza preotilor Tai;Domnul o sa-ti raspunda : n-ai crezut in mine din cauza preotilor sau pentru ca nu ti-a placut invatatura si poruncile Mele ? :) daca poruncile Mele sunt bune de ce le faci tu "rele" ,din cauza preotilor ? preotii vor da seama de pacatele lor ,tu de pacatele tale...

:) de obicei cei care ii judeca pe preoti fac lucruri mai rele decat ei ,in ascuns (cred ei) desigur . ia sa recunoasca ,daca e asa, prietenii nostri atei.