View Single Post
Vechi 11.04.2010, 19:51:56
mishi55's Avatar
mishi55 mishi55 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.03.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Lei-paralei ... pe aratura ...

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul

Deci el poate fi o mare personalitate PENTRU TINE insa dupa cum vezi, in urma ultimului control facut in tara, Legionarii inca nu erau la putere, deci impunerea prin forta a unuia sau a altuia NU TINE! oricit de talentat ai fi in scris.

Am lucrat si lucre si pe schela la biserici, cunosc tehnicile de fresca , de mozaic, de iconografie, deci nu vorbesc sa ma aflu in treaba.
Eu cind iti spun ca acest personaj nu a reusit sa ma impresioneze cu mare lucru, este bazat pe experienta, studiu din carti si din vizite in locuri Bizantine, intelegi?

Ca sa o scurtez, cred ca solutia este sa ne vedem de felul in care vede fiecare din noi ortodoxia( in nici unul din cazuri gresit ci doar diferit) si sa ne acceptam diferentele de opinie.
..si astea fiind spuse
Doamne Ajuta! si tot inainte!
Suntem chiar impresionati de vastele cunostinte cu care incerci sa ne epatezi, precum si de faptul ca esti atat de indreptatit sa-l judeci tu pe pr. Arsenie Boca, de la inaltimea personalitatii tale ... E sublim... daca nu ar fi ridicol!

Iar Ortodoxia nu este o chestie de care sa ne vedem fiecare asa cum consideram de cuviinta. Au fost mari si sfinti parinti care au invatat cum trebuie sa ne apropiem de Ortodoxie.

In orice caz, ar fi bine sa fii mai cu bagare de seama, pentru ca Dumnezeu nu va ingadui mult sa fie batjocoriti sfintii Sai. Vei da socoteala pentru ... hai sa zicem, lipsa de buna cuviinta! Dar nu e doar atat!