Citat:
În prealabil postat de flying
:) SF-ul poate fi considerat ca ramura a culturii : s-au scris sute ,poate mii de carti ,s-au facut filme ,opere de arta ...
acum ma intreb eu daca la judecata particulara o fi inclus Dumnezeu in chestionarul Sau vreo intrebare de baraj de genul : "Stii daca mai sunt alte civilizatii in acest Univers facut de Mine si despre care n-am binevoit sa scriu in Scriptura pe care v-am dat-o ?"
cu 4 variante de raspuns
a) m-am chinuit toata viata sa descoper si am uitat cu totul de Scriptura si de Dumnezeu.
b)eu banuiesc ca mai exista si alte civilizatii(asa zic unii oameni de stiinta ) si Tu nu ne-ai spus de ele pentru ca esti viclean dar noi suntem mai destepti decat crezi Tu ca ne-ai facut ... si ne-am dat seama.
c) Doamne n-am avut timp sa ma ocup cu astfel de "cercetari" caci "cercetarea" pacatelor mele mi-a dezvaluit un univers de rautati ale mele ,care e mai mare chiar decat universul vazut de acesti ochi neputinciosi.
d) cine esti Tu ? nu te cunosc!
|
Oare ce falfaie pe aici? sa fie mintea cuiva? sau ceva duhuri?
Alte civilizatii? "Tu esti viclean" - cui te adresezi, musculita (Flying...)? si mai destepti decat crede Cine te crezi mataluta, cu cele 4 variante de raspuns?
Oare cum puteti sa dati drumul vorbelor, asa, pur si simplu? Behaiala... Te-a durut cand ai emis acele consideratii in "eter" sau nici n-ai simtit?
Doamne, ajuta-ne!