View Single Post
Vechi 11.04.2010, 22:26:31
Scotianul
Guest

Implicit O idee interesanta

Motto ,,,,A better world shall emerge based on Faith and Understanding”(Gen.Douglas McArthur)

Indiferent de cat de aprinse sunt dezbaterile pe acesta tema>personal nu cred ca ar trebui sa facem aprecieri categorice cu privire la existenta/inexistenta altor civilizatii.Daca ar fi exista un schimb de info referitoare la medicina(de ex)cred ca nu ar fi nimic rau in asta.Si nici nu cred ca ar trebui sa clatine Credinta nimanui.Este o posibilitate,in procente egale pina la proba contrarie.In loc de concluzie>am colindat lumea in toate cele 4 puncte cardinale.Am incercat mereu sa nu am idei preconcepute si sa ascult pe toata lumea.Altfel as fi fost un fel de pluton de executie in orice discutie care nu imi convenea.Am discutat cu oamenii din toate religiile si sincer sa fiu>la fiecare am gasit ceva interesant asupra caruia am incercat sa ma gandesc cat de profund am putut eu.Subliniez:sa ma gindesc.Banuiesc ca nu este nimic rau in asta.Am gasit fascinanta diversitatea viziunilor umane.Personal nu cred ca suntem singuri in acest Univers si mi-ar face o deosebita placere sa intreb un omulet pe sistem Roswell (glumesc>mereu m-a distrat aceea mistificare) ce parere are despre teoriile lui Hawking :) Am sentimentul ca puterea oamenilor in Credinta va rezista oricarui soc,de orice tip si asta este ceea mai buna veste din istoria Universului.

Disclaimer>cele scrise mai sus reprezinta doar opinia mea.Nu port lumea pe umerii mei,nu detin adevarul absolut,nu judec pe nimeni.Doar incerc sa-mi traiesc viata cat mai corect cu putinta alaturi de cei dragi.In rest sunt suficient de calm si nesperat de vesel.