View Single Post
Vechi 12.04.2010, 00:35:07
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Sunt oameni care poarta cristale la gat.. un fel de "telefon" cu care capteaza mesaje/ influente extraterestre.
Deci eu nu as numi asta o preocupare inofensiva (ci o cale spre indracire!)
Dar ce ma mir atata?
Aveam o cunostinta care purta la gat o cartela magnetica.. I-o daduse un radiestezist dupa ce a "diagnosticat-o" cu.. whatever. Se facea acum bine, intelegeti? Cu cartela la gat. (si stiu ca o ironiza un prieten.. incerca sa-i dea cartela lui folosita de la metrou.. ca este si mai magnetica, chiar fresh!)
Bun, cred ca nu ar trebui sa fim chiar asa de rapizi in a judeca. Obiceiul de a purta amulete la gat cred ca este mai in toate popoarele si credintele. Sigur, doamna cu cartela magnetica noua ni se pare cam ciudatica cel putin...dar daca asta-i e credinta, asta e. Si eu port la gat un mic crucifix si un medalion cu icoana Maicii Domnului si Domnul Iisus gravata in aur. Sigur, ideea este ca sunt obiecte de marturisire crestineasca. Dar de cele mai multe ori le port sub haine, ceea ce inseamna ca de fapt mai mult le port pentru ajutor/protectie. Asa si cu doaman si cartela magnetica, numai ca e pe alta directie. Si de mine probabil ca ar rade cineva care nu crede ca port asa ceva tot timpul.