Subiect: fara Dumnezeu
View Single Post
Vechi 12.04.2010, 14:46:34
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Dar daca cercetezi dogma crezand ca o vei intelege? Asta se numeste mandrie?
"orice cautator e mandru"? Dar nu ne indeamna chiar Iisus sa cautam? Ce sa inteleg? Ca ne instiga la mandrie?
Am zis ca e mandru in sensul ca e in natura umana sa fim mandri. Dumnezeu cunoaste ca suntem pacatosi, nu Il luam prin surprindere, dar intelege acest lucru. Iisus a spus: "Voi judecați după trup; Eu nu judec pe nimeni.", "căci n-am venit ca să judec lumea ci ca să mântuiesc lumea."

Dar nu stiu pentru ce cauza unora le place sa-L prezinte pe Dumnezeu stand cu parul la fiecare colt , asteptand sa pacatuiesti ca sa te loveasca. Daca am fi fost in stare sa luptam cu pacatul prin puterile noastre nu mai aveam nevoie de Mantuitor. Insa Hristos a venit tocmai pentru ca nu eram in stare si pentru a ne ajuta sa luptam cu pacatul. Conditia e sa venim la el asa, bolnavi cum suntem, sa-i cerem sa ne curateasca si sa ne vindece si El o va face.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote