În prealabil postat de eodor nastasa
Tipuri de forumist crestin ortodox :
..................................
- Forumistul novice, bibanu', incepator si el in ale ortodoxiei, timid cu glasul abia auzit, intra si el pe forum unde, crede el, o sa capete ceva indrumare, ceva raspunsuri...de la fratii intru credinta(Sfat: Ba baiete ori fata, du-te la
Biserica nene si cauta un preot ! Aici mai tare te smintesti, nene...).
-Forumistul matur, stie el ceva da' nu poate sa explice cum trebuie, a, ce sa-i faci, scoala mai putina...intra si el, cauta ceva comfirmari, nu ca nu ar avea habar, da... In general, discret, cu bun simt...
-Forumistul intelept, bastanul, bazatu', ce mai, logica infailibila, scoala cat "China" da multa, activ, omniprezent, omnipotent, gata sa fie de folos, nu scapa ocazia sa aplice lovituri de bata(cu deosebita dragoste de aproape) novicelui(asa spre edificare)...care buimacit, se'ntreba : Asa sta treaba asta cu crestinu' ortodox ? Si, novicele, dupa ce isi revine cat de cat, incapatinat, mai strica o intrebare, omu' nostru de folos(spiritual, nu de alt folos, carevasazica) ce face ? Ai ghicit, mai aplica o lovitura de bata, o ultima lovitura strasnica, asa ca novicele sa realizeze(odata pentru totdeauna), ca locul lui nu-i printre seniori, si mai bine, sa-si ia catrafusele si sa se duca, sa se tot duca, deoarece :"D-le, ma stresa...cu..., ...zenia sa !"
Nota:
Nu au fost prezentati ateii, pentru ca inca nu-i clar daca sunt de luat in seama, or ba, avand in vedere faptul ca ei inca evolueaza(din maimuta evident)...si, pe cale de consecinta, nu stim la ce categorie sa-i incadram.
Deasemeni, nu au fost prezentati nici cei din alte confesiuni, deoarece, nu sunt crestini, si mai mult de atat, nu sunt ortodocsi(fara suparare).
Va rog sa(nu) injurati(cu sarg) pe cel ce a facut radiografia, ca si el ii om , si poate "da cu mamaliga'n geam".
Acum ca am zis toate astea, ma retrag din viata publica(adicatelea de pe forum), asta spre nemarginita bucurie a unora, se stiu ei care...Adica imi iau jucariile si plec, undeva in aer liber, sa ma pot ruga in liniste la Mantuitorul nostru Iisus Hristos.
Ramaneti cu bine.
|