View Single Post
Vechi 11.04.2007, 23:08:56
serious_joker serious_joker is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.04.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Am trait si eu experiente similare. Si desi la inceput m-am speriat si m-am gandit ca nu e ceva natural, am avut tendinta apoi sa le pun pe seama unor manifestari clinice, eventual de oboseala (mi s-a mai intamplat cateodata de exemplu sa am stari de ameteala), dar explicatia nu m-a multumit deloc pentru ca nu semana a ameteala si acum cred cu certitudine ca a fost ceva acolo. Cam acum un an a fost o perioada in care foarte des ma trezeam noaptea in acest fel si senzatiile erau destul de asemanatoare: parca o forta coplesitoare ma invaluia pret de cateva secunde, nu puteam sa ma misc (si ca si Sebastiana si eu incercam zadarnic sa ma inchin dar parca eram paralizat) si ma simteam atat de vulnerabil ca si cand viata mea atarna de un fir de ata. Fiindca mi se intampla mai ales sambata m-am gandit ca poate un duh vrea sa ma rog pentru sufletul lui, asa am
vazut-o eu. Cert e ca dupa un timp au disparut subit.(acum cateva zile ce-i drept am mai avut experienta asta dar dupa ff mult timp si nu m-a mai speriat ca inainte) Nu stiu ce a fost exact dar frica aceea parca nu era omeneasca.
Reply With Quote