Subiect: Yeshua
View Single Post
Vechi 12.04.2010, 16:59:43
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ben_gal Vezi mesajul
Nu sunt angajat aici si nu am nicio obligatie, asa ca expresiunea "Scopul nostru este sa vedem cum gandeste un evreu", este, cel putin, hilara. Mai mult realism si modestie n-ar strica.
Cit despre "respect":
domnilor si doamnelor de pe intinsele pajisti mioritice cu iarbe verde et suculenta! Va rog sa ma atacati [daca puteti, adica daca va tin baieririle, adica daca va tin balamalele...in fine].
Cit despre Yeshua..
Din partea mea sa faca ce vrea.
Gandeste-te ca si in cadrul crestinismului exista atacuri unii impotriva altora.Ba mai mult,exista atacuri din afara ,de la atei.
Asa ca am vrut sa subliniez ca tu nu esti luat in serios ca un atacator asupra ortodoxiei,pentru ca ,cu voi evreii,a luptat direct insusi Dumnezeu cel intrupat . Multi dintre evrei au crezut in El,dar si multi l-au privit ca un dusman.
Eu va privesc cu drag si respect,pentru ca voi ne sunteti stramosii tuturor de azi.
Razboiul vostru nu este cu noi,ortodoxi sau crestini,ci cu Dumnezeu care v-a folosit pe voi,pentru a ajunge la inima noastra,dar care pana la final nu va va parasi ,dupa cum e scris ca Dumnezeu adresandu-se lui Israel spune:
"Cu nici un chip nu te voi lasa,de loc nu te voi parasi .Poate mama sa isi abandoneze copilul?Chiar daca mama isi va abndona copilul Eu tot nu te voi parasi"
Reply With Quote