View Single Post
Vechi 12.04.2010, 18:30:31
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Citat:
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Gradul de disociere la un individ este evaluat de medicii psihiatri folosind Scala Experiențelor Disociative. Aplicând această scală, s-a constatat și care este gradul de incidență procentuală pentru anumite manifestări tipice la pacienții diagnosticați cu tulburare de identitate disociativă:
[...]
m) 27% - în diferite momente, au scrisuri diferite
(Așa ca mine că îmi modific textul scris de la o zi la alta; păi nu vreau să mă poata aresta criptografii ăștia criptocomuniști travestiți.)

[...]

Dacă te încadrezi și tu aici, la litera m), nu-i niciun bai, că așa barem sunteți mai mulți și vă mai încurajați unii pe alții. Și nu-i nici de mirare, până acum te-ai tot străduit din răsputeri să ne convingi de propriile tale experiențe disociative, și cred că ai reușit.

Tovarășe Vsovi! Tovarăși! Stați liniștitiți! Așezați-vă la locurile voastre și scrieți ce poftiți! Nu vă arestează nimeni doar pentru atâta lucru.
Criptografii.
Ce m-am străduit eu? Să vă conving să vă disociați? Păi voi amândouă, tovarășele pârofesoare de lingvisvism, sunteți gata asociate cu necuratul așa că oricât m-am străduit să vă decodific printr-o decriptografiere clarificantă și să vă explic cum e situația, voi tot la psihiatrie și psihologie fugiți ca sub fusta lui mămica dar aia nu-i mămică ci e babornița cloanță cotoroanță ce vă dă turte dulci așa cum le-a dat la Hansel și Gretel, dar apoi vă bagă în soba lui nenia, ca să vă coaceți, când vă distrați voi mai bine, așa că ați presărat firmituri de pâine pe drum? sau ce ați lăsat ca urme pentru întoarcere ca să nu le pape păsările sau vulpile între timp?

Dar iată cu ce ispită ați ieșit zicând acuma voi că eu sunt cel ce vreau să vă conving pe voi de ceva și că eu sunt tovarăș bun cu tovarășii... ca să fac eu adepți... păi adepții... să ce... să ce să facă ei? Să zică și ei ca mine? Păi ce trebuie să zică cineva ca mine? Vreau eu ca să mai zică cineva ce zic eu, să facă? Păi dacă vrea să se mântuiască cineva trebuie să trăiască ce e scris și dăruit de sus și nu de jos de la mine păcătosul mirean păcătos, că dacă ei doar citesc doar atunci tot nimic n-au realizat... deci eu vă încurajez de jos ca să trăiți nu psihiatria și psihologia ci lingvismul Acela care s-a dat de sus, adică mai degrabă conținutul că voi până o să credeți o să ajungeți la senectute... și o să ziceți cu durere : dacă am fi știut... păi de ce nu știți de acuma?

Dar pe voi eu, deși mă strădui, nu știu cum să vă disociez de cel rău ca să nu vă mai încurcați cu savanții... Asta e problema cia spinoasă... Și nu știți voi oare că ei au tot minteresul mitoman de a se distra de fraierii care le cred lor toate născocelile și explicațiile savante? Că zic ei că Savant vine de la Savaot, dar nu-i așa nici pe departe, ci Savant vine de la antiSav scris Savant... Deci eu asta am încercat, să vă disociez de prostiile lor absurde care vă târăsc în păcate, dar voi mereu ați dorit să vă asociați cu ei și să rămâneți asociate la răutățile lor, și atunci am zis că vă las în plata Domnului că decât să cad tot eu mereu în ispită discutând cu voi, mai bine îmi văd de treaba mea și nu mă iau în gură cu nimeni, că voi și așa tot nu pricepeți oricât v-am explicat... că cu nenia savantul și tanti grijania nu e de joacă, fiindcă o să te trezești asociat cu bucurâia de răul altuia vopsită cu miere albinoasă și atunci să vezi cum o să dai fuga la mine să te învăț să te disociezi de năravurile dobândite de lipitorile ochilor tăi... Și atunci cum o să te înveți să te dezveți dacă te-ai obijnuit atâta amar ca să nu mai asculți nici de mine păcătosul darmite de Domnul? Crezi că e suficient ca să te închipui antisavant și gata? Păi savanții nu-i vezi că numai tâmpenii au inventat și descoperit toată vremea? Și la ce vă trebuie vouă savantologia asta lingvistico-fantastică pe teme psiholojico-psihiatrice? Ce vreți să demonstrați? Că voi nu sunteți sărite de pe fix? Ci numai noi creștinii, adică numai eu păcătosul că acuma cu mine discuți? Păi cum să nu fi sărit de pe fix dacă toată ziua te flatează mâțele cu cozile lor cu capete savante la capetele lor? Deci dacă ai orbit de un ochi și pe celălalt ai albeață, să vezi dumneata cum o să dănțuiești cu mâțele pe acopăerișul gLumii... așa ca între savanți.

Să-mi fie cu iertare, dar acum ai ajuns să mă faci dumneata că eu am încercat să te conving, când eu defapt am încercat mereu să mă conving pe mine că mai aveți totuși o speranță, și așa am să mă conving mereu, că până la ultima suflare trebuie să crezi că mai ai o șansă dacă nu ți-o risipești singur cu tot dinadinsul... Dar voi parcă în ciuda propriilor voastre ultime șanse vă distrați cu distrații... Și dacă vă distrați pe seama mea nu-i bai dar voi vă distrați în absurd și la pătrat cu un cinsim de notificat... Și credeți voi că nu-i păcat? Deci cum se poate că iar v-a apucat analiza de ați analizat... Până când credeți că sunteți de tolerat și de suportat? Nu v-am zis că mai bine va dădeați pe voi la măsurat? Să vedem și să ne mirăm cam câți țieni vă face pielea? Decițieni, centițieni ori milițieni... să vă pot și eu plasa pe scala experiențelor asociative... funcție de traume și baiuri... procentual.

Dar ce o să vă faceți voi după ce treceți puntea? Cum mai scăpați de necuratul? Sau probabil că o să negați lucrurile pe care o să le vedeți și o să le auziți de la el? Nu o să vă lăsați impresionate că doar știți că la început e doar reclama: mâncare bună, femei, băutură, privilegii... dar pe urmă vine și marfa de calitate: smoală, putoareoare, deznădejde, depresii, fobii, ispite, goliciuni și suferințe... abea apoi se arată negreala... și petele de păcură odată aprinse, te trezești fără lacrimi și atunci să vezi cum îți arde toată hinuța și cămășuța... și suferi și o să strigi după sfânta Verginica dar ea nu te mai aude căci dacă ai socotit-o nebună atunci o se te socotească și pe tine Domnul așa cum ești, și o să te audă doar lupii când o să strigi de frică sau de frig ca de mama focului... și să-i vezi cum o să-și vâre apoi colții în pielea și în carnea ta moale... Crezi că va fi frumos? Nimeni nu scapă dacă hulește... Voi însă vă disociați crezând că la voi nu se pune... Și dacă se pune totuși și la savanți? Cine vă scapă de analizele voastre halucinante? Ceilalți savanți? Eleganții o să se distreze cel mai tare de voi... Și până la urmă poate tot la sfânta Verginica o să mai găsiți o lacrimă și pentru voi... dar tot degeaba că voi nu vreți să credeți... deci pentru ce s-o mai tot lungim? Povestea asta... E simplu, unii cred și alții nu vor să creadă, dar se socotește după cât ai trăit și nu după cât te-ai lăudat că crezi sau că nu crezi... Deci dacă nu ai trăit ce este scris atunci tot degeaba.

Dar bine ca scriem mult, și contra. Adică numai bine nu e, dar atât a priceput omul... că poate vota contra... dar sărmanul nu pricepe că votează mereu contra lui însuși... Dar e liber. Să fie sănătos ca să poată alege. Și Domnul îi iubește pe toți... doar că unii vor locui până la urmă ceva mai sus.

Last edited by vsovivi; 12.04.2010 at 18:49:39.