Intamplari stranii am mai avut si eu dar altii,poate daca nu au trecut prin asa ceva,nu au cum sa inteleaga, si mai si rad pe deasupra.Dar,eu tin sa precizez ca,nimic din cele ce am scris aici nu sunt imaginatii,fantezii sau minciuni ci purul adevar.Serious_joker,sa stii ca poti scapa de starea aceea de care aminteai tu mai sus spovedindu-te des,impartasindu-te dupa ce te spovedesti cand ai dezlegare si frecventand,cat de des poti tu,Sfintele Slujbe ale Sfintelor Biserici si Manastiri.Numai tinand legatura cu Dumnezeu,Maica LUI si toti Sfintii vei putea sa depasesti aceasta perioada de incercare de la Dumnezeu.Dumnezeu asa ingaduie pt.ca te iubeste si vrea sa te apropii mai mult de EL decat o faci,de aceea te supune la un test de incercare ca sa IL pomenesti mai des in rugaciune. Tot asa a procedat si cu mine si, din aceleasi ratiuni,ma gandesc eu,pt.ca alta explicatie nu am putut gasi.Eu mai simteam si altceva:aveam senzatia ca din intuneric se face si mai intuneric si ca ma scufund intr-o prapastie-de fapt,acea prapastie era iadul-din cauza pacatelor mele si ale neamurilor mele traiam acea stare dar,dupa spovedanie sincera si deasa am trecut cu ajutorul Domnului si peste asta,SLAVA LUI DUMNEZEU si PUTERII LUI si ii multumesc ca am avut parte de asa ceva pt.ca sa IL iubesc mai mult.Doamne ajuta!Hristos a inviat!
|