Citat:
În prealabil postat de ciprian22
Tatal meu este catolic.Eu sunt ortodox pentru motivul ca preotul catolic nu a vrut sa ma boteze daca nu sunt si nasii catolici.Am fost crescut mult timp de bunica in frica de Dumnezeu si respect pentru biserica noastra ortodocsa, lucru care mi-a ramas in suflet si astazi dupa atatzia ani.Tatal meu este in continuare catolic..dar merge si la slujba ortodocsa.Clar nu se poate spune despre el ca este un eretic.Cei din satul din care provine(undeva langa Iasi) merg la biserica si nu cred ca vad lucrurile atat de adanc si din punct de vedere dogmatic cum la vad unele persoane de aici si clar se inchina la acelasi Dumnezeu ca si noi.Este traditia lor.N u cred ca este cazul sa dam cu pietre.Si asi avea multe de spus mai ales despre organizarea lor si despre cum ajuta biserica lor societatea..Dar mai mult ca sigur ami vor sari "in cap" catzi-va frati radical de pe aici.asa ca tac.Ori cum subiectul este foarte larg.
|
Felicitari pentru mesaj.Desigur ca unii poate cred ca tatal tau e eretic,ca nu face bine ,ca nu ai dreptate,ca romano-catolicii gresesc,uita defapt iubirea,eu nu zic ca nu avem diferente,dar sunt foarte mici.Toti uitam ce ne-a spus Hristos,in loc sa fim frati scriem mesaje absurde gen catolicii sunt eretici si nu se vor mantui si alte absurbitati.Pacat de gandirea aceasta...