View Single Post
Vechi 13.04.2010, 00:33:31
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Ca unii au facut diverse prigoniri in numele comunismului asta nu inseamna de comunism ca este rau neaparat si nu inseamna ca este ateist neaparat.

Acum au fost unii care au luptat impotriva ateismului unor regimuri,dar nu au dus o lupta politica impotriva acelei oranduiri sociale.

Nu am incredere in ce se scrie pe inet si se zice ca au zis diversi Sfinti contemporani despre comunism ,pentru ca de exemplu parintele Cleopa nu a zis niciodata de regimul comunist ca era rau ca oranduire sociala si nici nu a criticat vreodata pe dl Ceausescu.
Iar parintele Justin Parvu a dat binecuvantare dlui Coja sa candideze la presedentia Romaniei.

Dumnezeu a dat din nou marturie despre faptul ca Patriarhia Ierusalimului e crestin ortodoxa anul acesta.
Si patriarhul Ierusalimului inspirat de Dumnezeu a medaliat cum am mai zis pe dl Voronin,liderul partidului comunist din Republica Moldova cu o medalie crestin ortodoxa.
Ceea ce arata ca poate fi si comunism bun.