Citat:
În prealabil postat de lacrimi
Matei 5.3 "Fericiți cei săraci cu duhul, că a lor este împărăția cerurilor."
|
Mentionez ca "sarac cu duhul " nu inseamna prost sau nebun, cum ne-am obisnuit noi romanii sa credem. "Sarac cu duhul" e omul smerit, al carui duh e mic, pe cand Duhul Domnului e mare in el. E omul care nu se inalta sau mandreste, omul care pune intotdeauna dorintele lui Dumnezeu mai presus decat de ale lui. Doamne, fa-ne pe toti asa!
Citat:
Asa e si cu Biserica... Ratacesti ani in sir printre secte, dar daca te intorci acasa, la Biserica-mama, Dumnezeu iti iarta nebuniile si ratacirile si te primeste cu bratele deschise...
|
Lacrimioara, Dumnezeu e prea mare si minunat ca sa se ocupe de prozelitism. El raspunde la rugaciunile oamenilor care Il cauta, iar de astia sunt peste tot. Daca denominatia mea ar da mantuirea te-as chema la mine. Dar nu pot , sunt atatia oameni rai si in cultul meu, deci se pare ca nu-mi da cultul mantuirea. Pe de alta parte sunt atatia oameni rai si printre ortodocsii practicanti, ceea ce iar demonstreaza ca nici BO nu are reteta completa pentru mantuire si un cuget curat.
Ramane atunci sa privesc spre Hristos, singurul care poate da mantuirea, chiar daca altii vor sa-I fure acest "drept de autor" zicand ca numai ei o pot da.