View Single Post
Vechi 13.04.2010, 15:05:39
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Nu ma mira ca nu ati inteles , m-ar fi mirat in schimb daca ati fi inteles ce am scris negru pe alb.
Of, of, mai mult nu pot sa spun. Cum putem sa avem o discutie constructiva cu adacuri ad hominem gen cel de sus? Nu vorbeam despre mine, sau despre pacatele mele...

Citat:
(eu inca vin de la spovedanie inca vesela si multumita.. sunt departe de cuvintele psalmistului: faradelegea mea eu o cunosc si pacatul meu inaintea mea este pururea!
Dar Anna, pacatele ti-au fost iertate, ai revenit in harul deplin al lui Dumnezeu...cum sa fii altfel decat vesela si multumita? Plangi pacatele care nu mai sunt?

Citat:
Am scris mult, nu stiu daca se desprinte esentialul: "parerea de rau sincera" este un concept modern destul de superficial. Nu te tine departe de pacat. Pocainta altceva.. pocainta ni se cere pt. spovedanie.
Sigur, parere sincera de rau si dorinta de indreptare. M-am exprimat eu incomplet.

Ce inseamna cainta adevarata? Sau pocainta?