Subiect: Rugaciune
View Single Post
Vechi 12.04.2007, 12:48:15
Sylvie Sylvie is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Implicit

Pt. cei interesati,iata niste rugaciuni foarte frumoase:
Pt. dobandirea smereniei si umnilintei adevarate:
Iisuse,Cel Ce ai fost necinstit de iudei,nu ma lepada pe mine de la marirea ta.
Iisuse,da-mi inima smerita si duh de pocainta.
Iisuse,da-mi sa vad adancul pacatelor mele.
Iisuse,Cela Ce pt.mine Te-ai smerit,de pacatul mandriei scapa-ma si in haina smereniei ma imbraca.
Iisuse,Cela Ce pe magi i-ai chemat la inchinarea Ta,cheama-ma si pe mine,ca neincetat,cu smerenie sa ma inchin Tie.
Doamne,Dumnezeul nostru,Cel Ce in ceruri locuiesti si asupra celor smeriti privesti,da-ne noua chipul smereniei Tale.
Iisuse,Care Te-ai smerit pana la cele de pe urma,pe mine cel trufas in fapte,cuvinte si ganduri,smereste-ma.
Iisuse,Cela Ce Te-ai intrupat,de fariseismul lui Irod,izbaveste-ma.
Sa nu vina peste mine picior de mandrie si mana pacatosilor sa nu ma clatine.
Nu noua,Doamne,nu noua,ci Numelui Tau se cuvine slava,pt. mila Ta cea mare si adevarul Tau.
Iisuse,Cel Ce nu Te-ai scarbit de pacatoasa care Ti-a sarutat cu lacrimi de pocainta picioarele Tale,da-ne si noua a-Ti saruta picioarele Tale cu lacrimi de umilinta.
Doamne,povatuieste-ne sa ducem o viata smerita,lepadand gandurile de mandrie.
Slava Tie,Celui Ce smeresti spre mantuire trufia inimii.
Iisuse,preabunule,elibereaza-ma de iubirea de placere,de iubirea de slava si de iubirea de argint.IIsuse,Cela Ce din Cer Te-ai pogorat smerindu-Te pt.mine,da-mi si mie smerenie ca sa ma inalt la cer.Doamne,Dumnezeul nostru,Cel Ce stai impotriva celor mandri iar celor smeriti le dai har,nu ne lipsi pe noi nevrednicii de harul Tau.Doamne,da-mi smerenie,curatie si ascultare.Bine este mie ca m-ai smerit ca sa invat indreptarile Tale.Cunoscut-am,Doamne,ca drepte sunt judecatile Tale si intru adevar m-ai smerit foarte.Ca Dumnezeu a risipit oasele celor ce plac oamenilor;rusinatu-s-au ca Dumnezeu i-a urgisit pe ei."Amin.
Reply With Quote