View Single Post
Vechi 13.04.2010, 17:08:21
florin1966 florin1966 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.08.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Comoditatea e o alta mare greseala. Am predicat acum 2000 de ani, ce trebuie sa mai predicam si azi? Lumea e atat de crestina incat majoritatea nu stiu ce a facut Hristos pentru ei.

Predicarea nu are numai rolul de informare, ci, prin autoritatea pe care Dumnezeu i-a conferit-o predicatorului, Dumnezeu poate lucra in vietile oamenilor cu putere.

Sunt oameni care nu vor sa mearga la biserica pentru ca sunt prea dezamagiti sau ocupati si nu cred ca vor gasi ceva deosebit acolo. Insa, daca preotul [sau oricare mirean intelept] ar intra in casa lor cu o vorba buna, un mesaj din Scripturi si o rugaciune tare s-ar mai bucura si ar prinde curaj sa mai lupte o zi si sa mai treaca pe la biserica. Am vazut multi oameni plangand de bucurie in astfel de situatii.
pai daca faceti voi prozelitism de ce sa mai faca si preotul? si se vede ca nu cunosti realitatea din biserica si tot din necunostinta osindesti biserica. preotii fac cam tot ce sfatuiti sa faca dar daca nu faci parte din biserica ortodoxa si fugi de preot normal ca nu stii ce face cum si cat.din alt punct de vedere sectele care agaseaza oamenii pe strada sau la usi ce rezultate aveti?cati ati salvat si ce faceti concret si ce rezultate?mai vedetiva de parul din ochiul vostru si nu mai osandi atata biserica ortodoxa.sau nu e valabil si pentru voi "nu judeca sa nu fii judecat?